Masters Opleiding in Historisch Behoud in Italië

Vind Master's Opleidingen in Historisch Behoud in Italië

Historisch Behoud

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Master's Programma in Historisch Behoud in Italië

Lees meer

Master in Science for the Conservation - Restauratie van cultureel erfgoed

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Ravenna

De cursus is gericht op het opleiden en trainen van Conservation Scientist, een wetenschapper met kennis van scheikunde, natuurkunde, biologie, geologie en informatica toegepast op cultureel erfgoed en verdere kennis in conservering (ethiek, geschiedenis, culturele waarden, historische technologieën, verleden en heden conserveringstechnologieën en -praktijken, specifieke wetenschappelijke aspecten, enz.). [+]

De cursus is gericht op het opleiden en trainen van Conservation Scientist, een wetenschapper met kennis van scheikunde, natuurkunde, biologie, geologie en informatica toegepast op cultureel erfgoed en verdere kennis in conservering (ethiek, geschiedenis, culturele waarden, historische technologieën, verleden en heden conserveringstechnologieën en -praktijken, specifieke wetenschappelijke aspecten, enz.). Zijn / haar vorming stelt hem / haar in staat om bij te dragen aan de studie en het behoud van cultureel erfgoed binnen een interdisciplinair team.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleidingDe cursus leidt conservatiewetenschappers op, professionals die betrokken zijn bij de wetenschappelijke studie van cultureel erfgoedJe zult de verborgen materiële samenstelling van kunstwerken binnendringenJe wordt getraind in het gebruik van de meest geavanceerde analytische technieken die momenteel worden gebruikt om cultureel erfgoed te bestuderenJe studeert in een team van internationale en interdisciplinaire studentenBeurzen voor thesis in het buitenland zijn elk jaar beschikbaarToelatingseisen... [-]