MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Hernieuwbare Energie in Iran 2020

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

De eindige beschikbaarheid van fossiele brandstoffen en milieudruk drijft studenten op het gebied van hernieuwbare energie te ontdekken en implementeren van nieuwe technologieƫn om de kracht van de wind, zon en water, alsmede geothermische energie en bio-energie mogelijkheden benutten.

Het staat bekend als de Islamitische Republiek Iran. Het is in West Aziƫ. Het onderwijs hier is gecentraliseerd met K-12 onderwijs onder toezicht van het ministerie van onderwijs terwijl het hoger onderwijs staat onder toezicht van het ministerie van Wetenschap en Technology.According te SCImago, kon Iran vierde in de wereld rang qua onderzoeksoutput in 2018.

Deeltijd Masters in Hernieuwbare Energie in Iran

1 Resultaten in Hernieuwbare Energie, Iran Filter

Master in Renewable Energy Engineering

University of Tehran, Kish International Campus
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De masteropleiding in Renewable Energy Engineering biedt state-of-the-art onderwijs op het gebied van zonne-energie, energieopwekking, energieverbruik, turbomachine en transfo ...

Lees meer