Filter
Master Studies
Azië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Master's Programma's in Hernieuwbare Energie 2019/2020 in Azië

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Hernieuwbare energie-educatie is verkrijgbaar in verschillende formaten, van cursussen die een paar dagen duren voor de volledige programma's die een paar jaar duren. Veel perspectieven op het gebied van duurzame energie, zoals technologie, business management, en de wetenschap kan worden verkend.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Master Deeltijd in Hernieuwbare Energie in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Hernieuwbare Energie, Azië

University of Tehran, Kish International Campus

De masteropleiding in Renewable Energy Engineering biedt state-of-the-art onderwijs op het gebied van zonne-energie, energieopwekking, energieverbruik, turbomachine en tr ... [+]

Invoering:

De masteropleiding in Renewable Energy Engineering biedt state-of-the-art onderwijs op het gebied van zonne-energie, energieopwekking, energieverbruik, turbomachine en transformatie van energiesystemen.

Deze cursus is geschikt voor ingenieurs, wiskunde of exacte wetenschappen die zich willen specialiseren in duurzame energietechniek. Deze cursus zal studenten uitrusten met de geavanceerde interdisciplinaire vaardigheden die nodig zijn om de technische en economische haalbaarheid van duurzame energieschema's te ontwerpen, optimaliseren en evalueren. Hernieuwbare energie vormt nu de kern van elke geïnformeerde discussie over energieduurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid.... [-]

Iran Teheran
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands