Afstandsonderwijs Master's in Handel

Beste Afstandsonderwijs Graduate Studies in Handel 2018

Handel

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een Master Degree in Commerce zal helpen afgestudeerden om eenvoudig toe te passen wat ze leren in de klas om real-life situaties die zich voordoen op de werkplek. Het is om deze reden dat de werkgevers in een breed scala van terreinen bekijken afgestudeerden met een Master Degree in Commerce als zeer aantrekkelijke potentiële werknemers.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Afstandsonderwijs Master in Handel

Lees meer

Masters Degree In Business Management En Marketing

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Voltijd Deeltijd 15 maanden September 2018 Spanje Madrid +1 more

Master in Business Management en Marketing - die gespecialiseerd is in het maken van zakelijke beslissingen en marketing opleiding. De huidige economische ontwikkeling en de noodzaak voor bedrijven om concurrerend te genereren .... [+]

Master in Business Management en Marketing

die gespecialiseerd is in het maken van zakelijke beslissingen en marketing opleiding

De huidige economische ontwikkeling en de noodzaak voor bedrijven om concurrerend te zijn voortdurend creëren van innovaties in de nationale en internationale markten.

De complexiteit van het management als gevolg van onvoorspelbare trends zichzelf en de diversiteit van de gewoonten maakt het steeds belangrijker gespecialiseerde en bijscholing om de verkoop en marketing managers te trainen om te creëren en te domineren zakelijke initiatieven geldig voor verschillende business scenario's.

Onze business school erkent deze behoefte door het verstrekken van de opleiding vereist door de werkgevers, adviseurs en business consultants, leidinggevenden en managers uit het middenkader en professionals die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis op het gebied van handel en marketing.... [-]


Master In Bedrijfsmanagement (online)

EAE | Programas Distancia
Online Voltijd September 2018 Spanje Spain Online

De Master in Commercieel Management is ontworpen voor professionals en universitair afgestudeerden, met ervaring in commercieel management, die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van de nieuwe tools en specifieke strategieën van het commerciële veld. [+]

1. PRESENTATIE

Voor wie is de koers bedoeld? De Master in Business Management is ontworpen voor professionals en universitair afgestudeerden, met ervaring in bedrijfsbeheer, die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van de nieuwe tools en specifieke strategieën van het commerciële veld.Wat zijn je doelstellingen? De Master in Business Management stelt voor om een ​​efficiënt en effectief antwoord te bieden op de nieuwe uitdagingen van de nationale en internationale zakelijke omgeving, als leidraad voor de optimalisatie van het commerciële management van elk bedrijf.

Wat zijn de toegangseisen? Om toegang te krijgen tot de Master in Business Management moet de student een universitair academisch diploma hebben (bachelor, diploma of ingenieur).... [-]