Filter
Master Studies
Verenigd Koninkrijk Engeland Witney Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Graduate Studies in de Verenigde Witney in UK 2019

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Oxfordshire is de Provincie van Oxford. Met Oxford zijnde de belangrijkste educatief centrum, is er slechts een college in Oxfordshire dat niet ligt direct in Oxford zelf, maar in Banbury.

Master's Opleidingen in de Verenigde Witney in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Witney
Studievorm
Tempo
Peking University HSBC Business School (PHBS)

2 jaar grensoverschrijdende Master of Finance: een jaar in het Verenigd Koninkrijk, een jaar in China (Shenzhen). ... [+]

Peking University HSBC Business School, een van de meest veelbelovende business schools in China, is trots op haar prestaties op het gebied van graduate education. Met zijn hoofdcampus in de bloeiende en ondernemende stad Shenzhen , China, heeft PHBS een moedige stap gezet door een nieuwe campus te openen in Boar's Hill, Engeland , drie mijl ten zuiden van Oxford City.

PHBS is geaccrediteerd door EFMD voor EPAS en door AACSB en is snel gegroeid in reputatie en als een centrum van internationale uitmuntendheid in Business Education.

PHBS UK-China Master of Finance is een tweejarig, voltijds en grensoverschrijdend programma, waarbij studenten het eerste jaar doorbrengen op onze Britse campus en het tweede jaar op onze Shenzhen Campus in China. Het programma is een geweldige kans voor studenten om niet alleen een specialistische opleiding te volgen en multidisciplinaire cursussen te volgen, maar ook een ervaring in meerdere landen en een diepgaande interculturele blootstelling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Witney
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Peking University HSBC Business School (PHBS)

PHBS UK-China Master of Management is een tweejarig, voltijds en grensoverschrijdend programma waarin studenten het eerste jaar doorbrengen op onze Britse campus en het t ... [+]

Peking University HSBC Business School (PHBS) , een van de meest veelbelovende business schools in China, is trots op zijn prestaties op het gebied van graduate education. Met zijn hoofdcampus in de bloeiende en ondernemende stad Shenzhen , China, heeft PHBS een moedige stap gezet door een nieuwe campus te openen in Boar's Hill, Engeland , drie mijl ten zuiden van Oxford City.

PHBS is geaccrediteerd door EFMD voor EPAS en door AACSB en is snel gegroeid in reputatie en als een centrum van internationale uitmuntendheid in Business Education.

PHBS UK-China Master of Management is een tweejarig, voltijds en grensoverschrijdend programma waarin studenten het eerste jaar doorbrengen op onze Britse campus en het tweede jaar op onze Shenzhen Campus in China.... [-]

Verenigd Koninkrijk Witney
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands