Filter
Master Studies
Verenigd Koninkrijk Engeland Southampton Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master Opleidingen in de Verenigde Southampton in UK 2019

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Southampton heeft een sterke sector hoger onderwijs. Twee lokale universiteiten hebben een totaal van meer dan 40 duizend studenten en een van hen zijn gerangschikt in de top 100 universiteiten van de wereld.

Master Programma's in de Verenigde Southampton in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Southampton

We bieden een breedgebaseerd MMus-programma met drie Pathways : musicologie, performance en compositie. Alle drie Pathways kunnen als professionele training voor zichzelf ... [+]

We bieden een breedgebaseerd MMus-programma met drie Pathways : musicologie, performance en compositie. Alle drie Pathways kunnen als professionele training voor zichzelf worden gebruikt of als voorbereiding op een promotieonderzoek. Studenten in ons MMus-programma profiteren van intensieve één-op-één-lessen met wereldleidende experts in muziekgeschiedenis, culturele muziekstudies, prestatiestudies en analyse; internationaal bekende artiesten met actieve solo- en ensemble-carrières; en prominente componisten van hedendaagse kunstmuziek, elektronische muziek, mediamuziek (inclusief film, televisie en videogamemuziek) en jazz.

Introductie van je cursus

Wil je weten hoe geweldige filmscores zijn gecomponeerd? Ben je geïnteresseerd in de ideeën achter muziekuitvoeringen? Vergroot uw kennis van de componenten en aspecten van muziek met de MMus-muziek (uitvoering, compositie en muziekwetenschap) aan de University of Southampton en verbeter uw muzikale talenten. Dit brede MMus-programma leert u de elementen van de muzikale uitvoering, evenals de verschillende genres van muziek. Het opdoen van deze ervaring in verschillende categorieën bereidt je voor op een succesvolle carrière in de muziekindustrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands