Filter
Master Studies
Verenigd Koninkrijk Noord-Ierland Coleraine Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Opleidingen in de Verenigde Coleraine in UK 2019

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Coleraine, kleine stad van 24 duizend burgers in Noord-Ierland, ligt in de buurt van Belfast en nog dichter bij de internationale luchthaven van Belfast. Het is de thuisbasis van een universiteit en een instituut dat tertiair onderwijs te bieden.

Master Opleidingen in de Verenigde Coleraine in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Noord-Ierland
Coleraine
Studievorm
Tempo
University of Ulster, Faculty of Business and Management

De MBS is ontworpen voor recente afgestudeerden, voornamelijk van non-business gerelateerde disciplines die streven naar een management carrière en die aangetrokken zijn ... [+]

Top Master Opleidingen in de Verenigde Coleraine in UK. De Masters in Business Studies (MBS) bouwt op de bestaande kennis en vaardigheden van de afgestudeerden door de fundamenten van zaken en management in te voeren. De cursus is gericht op het uitrusten van studenten met de essentiële zaken en financiën om hen in staat te stellen een succesvolle carrière te creëren. Een belangrijk onderdeel van de cursus is de praktische focus, die wordt aangetoond in een 13 weken managementplaats waar studenten naast hun bedrijf als onderdeel van hun opleiding werken. De MBS is ontworpen voor recente afgestudeerden, voornamelijk van non-business gerelateerde disciplines die streven naar een management carrière en die aangetrokken zijn tot een postdoctorale cursus die een gesogte kwalificatie biedt gecombineerd met praktische management ervaring. Naast de academische inhoud van de cursus is een van de belangrijkste kenmerken van de MBS dat het studenten toestaat met de praktische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in het management. Vaardigheden zoals: Het vermogen om in verschillende media overtuigend te communiceren Het vermogen om beheersproblemen kritisch, rationeel en overtuigend te debatteren, presenteert en implementeert conclusies op basis van nauwkeurige analyses De mogelijkheid om kennis en vaardigheden op het vak in organisatorische contexten toe te passen Interpersoonlijke en teamvaardigheden die het kenmerk van effectief management zijn ... [-]
Verenigd Koninkrijk Antrim Coleraine Derry Belfast  + 1 Meer
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands