Filter
Master Studies
Verenigd Koninkrijk Engeland Grimsby Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Opleidingen in de Verenigde Grimsby in UK 2019

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Masters Programma's in de Verenigde Grimsby in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Grimsby
Studievorm
Tempo
University Centre Grimsby

De MBus is ontwikkeld om een ​​bachelordiploma dat niveau programma een traditionele Batchelor's met een extra master jaar combineert bieden, de vorming van een enkele kw ... [+]

NIEUW! MBus Strategic Business Environment (Masters in Business) Uitgereikt door de Universiteit van Hull Vereisten: IELTS 5.5 in elke sectie en de algehele Bachelors Degree in Business / Level 6/160 UCAS punten Degree in Business of passend programma met 55% £ 8000 kosten (£ 4000 borg en £ 4000 op inschrijving) De MBus is ontwikkeld om een ​​bachelordiploma dat niveau programma een traditionele Batchelor's met een extra master jaar combineert bieden, de vorming van een enkele kwalificatie. Dit is een alternatief voor de traditionele MSc kwalificatie en de voordelen van financiering tegen hetzelfde tarief als undergraduate graden.

Het programma maakt gebruik van een reeks aanvullende modules, biedt studenten de voordelen van een breed begrip van zakelijke functies en activiteiten gedurende de niveaus van de studie naar de ontwikkeling van een diepe en analytische kennis en begrip van zowel de theorie en de praktijk met betrekking tot business en management in staat stellen . Op masterniveau is er een focus op hedendaagse `toekomstbestendigheid 'organisaties door studenten om de vaardigheden te ontwikkelen in zowel de inkoop en het gebruik van zakelijke en economische gegevens en trends, van een wereldwijde markt, om het beste te informeren en te onderbouwen organisatorische strategische imperatieven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Grimsby
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 8 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands