26 Master Opleidingen in Falmouth, Verenigd Koninkrijk for 2024

Master Opleidingen in Falmouth, Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Falmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze cursus is ontworpen om u uit te rusten met de schrijfvaardigheid, industrie kennis, professionele vaardigheden en ervaring van collaborative working dat de steeds veranderende eisen van de industrie. Het doel is om afgestudeerden die zich onderscheiden van de massa te creëren, en die begrijpen hoe te functioneren binnen een professionele omgeving in verschillende scherm industrieën.

    • Falmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MA in Fotografie is gestructureerd om u uit te rusten met de kennis, het inzicht en de vaardigheden om volledig in te spelen op de technologische en sociale evolutie van het medium en om te slagen binnen de concurrerende en complexe creatieve industrieën.

    • Falmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Evenementen spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven, cultuur en sport. De MA in Creative Events Management is gestructureerd om de nodige vaardigheden en inzichten te bieden die beoefenaars nodig hebben om kritische doelgroepen te beheren en om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in technologie en verschuivingen in markten.

    • Falmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Dompel jezelf onder in de vele verschillende rollen die illustratie in de geglobaliseerde wereld van vandaag moet spelen met de MA Illustratiekursus van Falmouth University.

    • Falmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De flexibele online MA in Graphic Design van Falmouth University helpt je om je eigen grafische ontwerppraktijk te ontwikkelen tegen de achtergrond van de hedendaagse creatieve industrie en hedendaagse visuele cultuur.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Al bijna 120 jaar daagt Fine Art at Falmouth studenten uit om een praktijk te ontwikkelen die zich bezighoudt met de meest urgente kwesties van vandaag en morgen. Op deze Fine Art MA leer je een duurzame praktijk als kunstenaar op te bouwen, terwijl je navigeert door de context van wereldwijde economische, politieke, sociale en ecologische veranderingen. Je krijgt de kans om wereldwijd samen te werken en netwerken op te bouwen, terwijl je geniet van de flexibiliteit van online studeren. Door collegiaal leren, mentorschap en gastcolleges met een reeks deskundige professionals, creëer je tentoonstellingen, evenementen en een samengesteld oeuvre.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel uw unieke stem en de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de branche. Kanaliseer de geest van radicale creativiteit in uw praktijk, leer van professionals om uw schermproductie en onderzoeksvaardigheden in een zich snel ontwikkelend veld te verbeteren. Van scenarioschrijven, casten en pitchen tot productiebeheer, filmen en monteren, deze online master in film en televisie helpt je technische bekwaamheid te ontwikkelen tijdens pre-productie en postproductie. Ook word je uitgedaagd om te innoveren; het in twijfel trekken van branchetradities, conventies en creatieve canons om je eigen originele ruimte in de branche te creëren. Of je nu al in de branche werkt, net een bachelordiploma hebt behaald of een carrièreswitch wilt maken en je vaardigheden wilt verbeteren, wij helpen je om innovatie en originaliteit te brengen in het door jou gekozen specialisme.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel een radicale en circulaire benadering voor het ontwerpen van een baanbrekend, duurzaam gericht modesysteem en daag bestaande industriële praktijken uit door middel van ethische, regeneratieve en inclusieve verandering. Via deze online masteropleiding in duurzame mode verwerf je de kennis en vaardigheden om de baanbrekende transformatie te ontwerpen die nodig is om de complexe ecologische, sociale, culturele en economische uitdagingen aan te gaan waarmee we in het hele modesysteem worden geconfronteerd. Door lid te worden van een wereldwijde gemeenschap van geïnformeerde, visionaire en samenwerkende veranderaars, ontwerp je innovatieve oplossingen voor wereldwijde en lokale uitdagingen die een verantwoorde, duurzame en ethische impact hebben op mens en planeet. Door een bewuste mentaliteit te bevorderen, stel je je nieuwe duurzame toekomsten voor, stel je het doel van design in vraag, ontwikkel je verantwoorde systemen en beoordeel je de impact van sociale innovaties binnen modegemeenschappen. Anders dan een traditionele op een studiomaker gebaseerde cursus, is deze Sustainable Fashion MA ontworpen om u in staat te stellen de toekomst van mode te beïnvloeden door de ontwikkeling van geavanceerde creatieve en systeemdenkende praktijken, en om resultaten te ontwerpen in een veelheid aan vormen die systemische verandering zullen beïnvloeden .

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Word een bedrijfsleider die verandering brengt, een drijvende kracht achter verandering van binnenuit, in het moderne zakelijke landschap, of de oprichter van een duurzaam bedrijf dat de dingen anders doet. Ontdek, daag uit en heroverweeg bedrijfspraktijken om de industrie te helpen haar ecologische, sociale en economische impact te verminderen en te verzachten, om te voldoen aan de commerciële behoeften van het heden en tegelijkertijd de toekomst veilig te stellen. Door gebruik te maken van de gevestigde expertise en brancheverbindingen van de Cornwall Business School, ontwikkel je de specialistische kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om houdings- en gedragsverandering te leiden en te inspireren, nieuwe oplossingen te vinden voor complexe problemen en de bedrijfspraktijk opnieuw vorm te geven ten behoeve van mens en planeet . Met ethische overwegingen die inherent zijn aan deze Sustainable Business-cursus, kom je tevoorschijn met een overtuigende reeks duurzame, strategische en veranderingsmanagementvaardigheden. Samen met een verbeterd gevoel voor creatieve toepassing in verschillende zakelijke contexten, ben je uitgerust om te reageren op de klimaatcrisis door bestaande bedrijven te ondersteunen of je eigen innovatieve start-up te creëren.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Verbeter uw professionele praktijk door een diepere kennis van de theorie, het ontwerp en de levering van lesgeven en leren in moderne onderwijscontexten in deze dynamische online masteropleiding. De cursus is ontworpen om u te helpen een zelfverzekerde onderwijsprofessional te worden met de kennis, vaardigheden en netwerken waarmee u anderen kunt inspireren, uw eigen praktijk kunt innoveren en onderwijsontwikkeling kunt leiden in de door u gekozen context. Door gebruik te maken van de kennis die u in elke fase van de cursus opdoet, stelt de laatste module u in staat om dat leren toe te passen door middel van een authentiek, persoonlijk praktijkgericht actieonderzoeksproject in een gebied waar u gepassioneerd over bent.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Krijg de vaardigheden, tools en branche-inzichten om uw projecten naar de top van de stapel van de redacteur te duwen en uw komische script groen licht te geven. Ondervraag grote ideeën zoals seks, politiek, religie en familie door middel van komedie. Of schrijf gewoon een show die onbeschaamd dom is! Er zijn momenteel veel kansen en er is een grote behoefte aan nieuwe comedyschrijvers. Wie weet; je zou jezelf kunnen zien op weg naar de BAFTA's, Oscars of Golden Globes met de volgende Fleabag, VEEP, Modern Family of Father Ted. Tijdens deze cursus Comedy Writing krijg je schrijftips en masterclasses voor loopbaanbegeleiding van de allerbesten in de branche. Gasten waren onder meer sketchcomedyhelden French & Saunders, Emmy- en BAFTA-winnende comedyschrijver Simon Blackwell, Radio 4-comedycommissaris Sioned Wiliam en voormalig hoofd van BBC en Sky comedy commissioning, Lucy Lumsden. Deze online MA is ontwikkeld door de bekroonde comedyproducent en uitvoerend producent Simon Nicholls. Simon heeft 20 jaar ervaring in de comedy-industrie en ontwikkelt en verkoopt comedy's in het VK en de VS.

    • Penryn, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Of je nu een informaticastudie volgt, in de beginfase van je carrière staat of je wilt bijscholen in dit opwindende vakgebied, deze cursus zal je helpen om een zelfverzekerde gameprogrammeur te worden die meeslepende speelervaringen kan leveren. Leer technische, creatieve en professionele vaardigheden van ervaren game-ontwikkelaars en toonaangevende onderzoekers in een studio-omgeving die de branche weerspiegelt. Onze bekroonde Games Academy-studio is rijp voor samenwerking en innovatie. Door te leren van ervaren game-beoefenaars en samen te werken met artiesten en ontwerpers in een studio-omgeving, experimenteer je met geavanceerde technologieën en game-programmeertechnieken. U profiteert ook van onze brancheverbindingen en inzichten; verschillende van onze afgestudeerden hebben veel succes geboekt met het UK Games Fund en hebben hun eigen indie-gamestudio's opgericht, dankzij loopbaanondersteuning van onze inzetbaarheidsdienst RealWORKS.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Op deze online MA voor marketing en digitale communicatie leer je niet alleen reageren op het veranderende digitale landschap, maar ook om opkomende technologieën te gebruiken om te innoveren en marketingtransformaties voor een internationaal publiek te leiden. Je dompelt jezelf onder in het steeds evoluerende landschap van marketing en digitale communicatie en bouwt een uitgebreide praktische kennis op van marketing- en merkstrategie. Je leert hoe je de eisen van klantgestuurde en bureaugestuurde perspectieven kunt herkennen en aanpassen. Dit omvat inzicht in het rendement op investeringen, verantwoording en toekomstige planning, evenals hoe datagestuurde marketinginzichten kunnen worden gebruikt in een professioneel, ethisch en gereguleerd proces.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Op deze online Indie Game Development MA creëer je levendige en boeiende ervaringen voor gamers. Analyseer de principes van het creatieve proces, van ideevorming en ontwerp tot levering en verspreiding. Integreer ontwerptools, programmeertalen, game-engines, evenals gespecialiseerde middleware en frameworks in uw game-ontwikkelingspraktijk. Verken bedrijfsmodellen die worden gebruikt door studio's voor indiegames om te zien hoe u uw eigen modellen kunt starten. En als je al een bedrijfsidee hebt, breng het dan van de grond met hulp van een mentor.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Gebruik onderzoeksmethoden voor interactie tussen mens en computer om de behoeften van de gebruiker te evalueren en de ervaringen die u voor hen creëert te verbeteren. Volg onze masteropleiding UX Design en doe praktische vaardigheden op om artefacten en ontwikkelingsprocessen op een continue en iteratieve manier te evalueren. Ontdek hoe gebruikersgericht ontwerp kan worden toegepast op gebieden als het internet der dingen, creatieve apps, museuminstallaties, educatieve technologie en immersive business.