17 Master Opleidingen in Exeter, Verenigd Koninkrijk for 2024

Master Opleidingen in Exeter, Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Als je door wilt gaan naar een carrière waarbij Econometrie of Economisch onderzoek betrokken is, is dit het programma voor jou. Terwijl je kernmodules deelt met de MSc Economics, krijg je een sterke basis in Econometrics-onderwerpen, omdat je op een meer geavanceerd niveau op deze modules wordt onderwezen.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Economics is de meest flexibele van onze programma's en biedt u een brede kennis van het laatste economische denken. Je krijgt een rigoureuze training in technieken voor economische en econometrische analyse, waardoor je een dieper inzicht krijgt in hedendaagse economische problemen en de kwantitatieve vaardigheden om de nieuwste trends te kunnen analyseren en begrijpen.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ongeveer 30% van alle banen in de Britse financiële sector zijn marketing- en klantgerichte functies. Als u zich wilt specialiseren in marketing binnen de bank- en financiële dienstverlening, dan is dit het programma voor u. Je kunt het programma bestuderen in een intensief formaat van 9 maanden of meer dan 12 maanden. Beide formaten bieden u de kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat u goed geplaatst bent om direct een functie te bekleden in de bank- en financiële dienstverlening, marketing of op het raakvlak tussen beide.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is ideaal als u op zoek bent naar een carrière in investeringsanalyse of portefeuillebeheer. Dit werd in 1973 opgericht en was de allereerste master in financiën in het Verenigd Koninkrijk en heeft de afgelopen 40 jaar een internationale reputatie opgebouwd voor het bieden van uitstekende training en academische kennis. Het programma is sinds 2008 geaccrediteerd door het Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) en we zijn er trots op ook een CISI Center of Excellence te zijn. Dit betekent dat u naast uw MSc de mogelijkheid heeft om te werken aan een kwalificatie van de CISI.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Accounting and Taxation is een uniek programma dat is ontworpen om u een academisch inzicht op hoog niveau te bieden van hedendaagse ontwikkelingen in belastingbeleid en -praktijk, samen met accounting, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in een internationale wereldwijde context. Kortom, ons doel is u de best mogelijke voorbereiding te bieden op een lange en succesvolle carrière in de boekhouding met een specialisatie in belastingen.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Als u uw eigen start-up wilt ontwikkelen, het volgende grote digitale platform wilt lanceren, een bestaand familiebedrijf wilt laten groeien, innovatie wilt gebruiken als katalysator voor verandering in een multinationale organisatie of een sociale onderneming wilt opzetten om de maximale positieve impact te hebben, dan deze cursus is voor jou. Onze nieuwe MSc in ondernemerschap en innovatiemanagement geeft u zowel het theoretische inzicht in de nieuwste start-up en technisch denken, als de praktische vaardigheden om een complexe toekomst te navigeren en een versnelde bedrijfsgroei te leiden. Het programma is ontworpen om uw zakelijke vaardigheden te ontwikkelen, zodat u onzekerheid kunt beheren, krachtige initiatieven kunt ontwikkelen en een versnelde bedrijfsgroei kunt leiden in de door u gekozen onderneming.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn kennis van boekhouding en financiën wil verdiepen met het oog op een carrière in beide gebieden. De MSc Accounting and Finance biedt u een solide basis in de basisprincipes van financieel management, financiële boekhouding en management accounting en zal uw kwantitatieve vaardigheden in financiën aanscherpen. U krijgt inzicht in het boekhoudproces binnen een onderneming (management accounting) en in externe rapportage en de relevantie ervan voor de bedrijfswaardering (financiële boekhouding).

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Als u een carrière in financiën en economie in de internationale banksector wilt voortzetten, is onze MSc Money, Banking and Finance een ideale keuze. Deze cursus wordt gezamenlijk verzorgd door het Departement Economie en het Xfi Center for Finance and Investment en richt zich op de toepassing van geavanceerde economie en financiële theorieën op commerciële geldmarkten en banken.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De MSc Finance en Investment is bedoeld voor afgestudeerden geïnteresseerd in een carrière in de analyse van investeringen of vermogensbeheer. Op basis van een programma ontwikkeld meer dan 40 jaar geleden, het programma biedt een uitstekende training voor de werkgelegenheid in de financiële

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Financial Analysis en Fund Management is een van een beperkt aantal programma's wereldwijd, die is bekroond met 'Program Partner' Status door de CFA Institute, betekent dit dat het programma voor ten minste 70% van de CFA level I en II syllabus.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Economics-programma's zijn bedoeld om je kennis en begrip van economie als een academische discipline te verdiepen. Onze programma's zijn ontworpen om flexibel te zijn, zodat je het meeste intellectuele rendement krijgt, of je nu economie hebt gestudeerd als de belangrijkste focus van je bachelordiploma, of als economie een klein onderdeel was van een kwantitatief gerichte opleiding. Dit programma combineert de intellectuele strengheid van een standaard MSc in economie met inzichten die voortvloeien uit het raakvlak van economie, sociale psychologie en cognitie.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Start uw internationale carrière in het bedrijfsleven met het Exeter Masters in Management (MIM) -programma. Dit programma is ideaal als u geen eerdere zakelijke en managementvakervaring hebt, omdat het u van alle essentiële kennis en vaardigheden zal voorzien om te kunnen gedijen in een dynamische en steeds veranderende zakelijke omgeving. Het MSc Management-programma is ook geschikt als u uw kennis wilt uitbreiden op gebieden zoals strategie, toekomstige trends, leiderschap, operationeel management, marketing en bedrijfsanalyses. Met ons onderzoekgestuurde onderwijs geven we u een frisse nieuwe benadering van deze en andere onderwerpen om u voor te bereiden op het slagen in verschillende managementrollen in verschillende sectoren.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Economics programma's zijn bedoeld om uw kennis en begrip van de economie te verdiepen als een academische discipline. Elk programma is gebaseerd op de internationaal gewaardeerde onderzoek binnen de afdeling en de ervaring van onze academici bij de ontwikkeling van het economisch beleid in organisaties, zoals bijvoorbeeld de Bank of England, de

    • Online

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online MA Education (Master of Arts in Education) is een innovatief programma dat is ontworpen om u de vaardigheden bij te brengen om te slagen in een breed scala aan educatieve contexten. Het biedt een rijk curriculum dat theorie, onderzoek, beleid en praktijk op het gebied van onderwijs wereldwijd onderzoekt, en biedt een unieke studentenervaring.

    • Exeter, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Toerisme is misschien wel 's werelds grootste en meest universele industrie en raakt alle continenten. Het is een groeiende industrie en een die een reeks bekwame professionals vereist om de groei en impact te beheersen. Deze Masters zullen je voorzien van de geavanceerde kennis en kritische inzichten die nodig zijn om te werken in de diverse en dynamische toeristische sector. Ons stimulerende en uitdagende programma is gebaseerd op een alomvattende benadering om het toerisme en zijn relaties met de economie, het milieu en de maatschappij te begrijpen, binnen een brede zakelijke context.