MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Global Supply Chain Management in Nederland

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Educatieve programma's die de wereldwijde supply chain management bieden vaak gericht op de zakelijke praktijken, probleemoplossende vaardigheden en internationale supply chain management concepten. Zakelijke wettigheid, marketing, financi├źn, distributiekanalen en productie prognoses zijn enkele van de concepten die kan worden bestudeerd.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Masters in Global Supply Chain Management in Nederland

2 Resultaten in Global Supply Chain Management, Nederlanden Filter

Master in internationaal supply chain management

Rotterdam University of Applied Sciences
Executive opleidingen
feb 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Neem uw kennis van logistiek

Lees meer

MSc Global Supply Chain Management en verandering (voltijd)

Maastricht University, Campus Venlo
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Het wereldwijde Supply Chain Management and Change-programma is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar supply chain-experts die het belang van innovatie i ...

Lees meer