MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Global Management in Zweden

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een Master's degree in Global Management zal laten studenten begrijpen en toe te passen zakelijke theorieën binnen of buiten een internationale context. Tegen het einde van het programma studenten sterke leidinggevende vaardigheden en competenties die goed binnen een internationale context zou hebben ontwikkeld.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Master Opleiding in Global Management in Zweden

1 Resultaten in Global Management, Zweden Filter

Master in Global Management

Jönköping University
Executive opleidingen
17 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
02 May 2020
Engels
Campus

Het beheren in een mondiale context is een programma speciaal ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden en instrumenten die nodig zijn om een ​​effectieve leider in div ...

Lees meer