MASTERSTUDIES

Masters in Global Management in Canada

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Global management richt zich op het vermogen te beheren, lood en directe medewerkers met een mondiaal perspectief. Vele complexe problemen kunnen ontstaan ​​wanneer het proberen om bedrijven uit verschillende culturen te beheren, maar wereldwijd bedrijf voor management programma's kunnen helpen de kennis die nodig is om de behandeling van het internationale bedrijfsleven eenvoudig.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Master Opleiding in Global Management in Canada

1 Resultaten in Global Management, Canada Filter

Master of Global Management

Royal Roads University
Executive opleidingen
05 May 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
12 maanden
04 feb 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Global Management-graad levert een internationale bedrijfsmanagementopleiding op graduate niveau waarmee u de vaardigheden kunt ontwikkelen en demonstreren die no ...

Lees meer