Filter
Master Studies
België Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Master Programma's in Global Management in België

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Global Management is een gebied van onderzoek dat zich richt op het helpen van bedrijven om internationaal te kunnen functioneren. Personen die globaal beheer studeren bereid zijn te verhuren, reclame, verkoop en marketing voor de wereldwijde bedrijven en charitatieve organisaties richten.

België, officieel het Koninkrijk België, is een federale staat in West-Europa. Het is een van de oprichters van de Europese Unie en de gastheren het hoofdkwartier van de EU 's evenals die van een aantal andere belangrijke internationale organisaties zoals de NAVO.

Master Opleiding in Global Management in België

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Global Management, België

Antwerp Management School

Als gevolg van de steeds toenemende globalisering moeten managers tegenwoordig meer internationaal georiënteerd zijn. Jaar na jaar bestaat de Master in Global Management ... [+]

Master of Global Management

Als gevolg van de steeds toenemende globalisering moeten managers tegenwoordig meer internationaal georiënteerd zijn.

Waarom zou je dit programma volgen aan Antwerp Management School ?

Jaar na jaar bestaat de Master in Global Management uit mensen van over de hele wereld, die een echt internationale ervaring voor onze studenten bieden. Dit programma biedt recent afgestudeerden van verschillende niveaus met alle tools om zich met succes voor te bereiden op een internationale carrière in een breed scala van sectoren.

Na het bijwonen van dit programmaJe krijgt een goed begrip van alle managementfuncties.Je ontwikkelt sterke zakelijke vaardigheden, waaronder ondernemerschap en people management.Je ontwikkelt sociale, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden, samen met een beter begrip van hoe je succesvol kunt werken binnen een team.Je zult in staat zijn om te reageren op wereldwijde strategische uitdagingen van een organisatie met de kennis en vaardigheden die je bij AMS hebt opgedaan.Je zult je persoonlijke sterke punten en verbeterpunten kennen.Je krijgt een beter begrip van en waardering voor culturele verschillen en hun impact op bedrijven.Je ontwikkelt een professionele en ethische zakelijke houding.Je leert hoe zaken in de samenleving functioneren en staat klaar om een actieve rol te spelen.data... [-]
België Antwerpen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands