Filter
Master Studies
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Opleidingen in Geowetenschappen in Azië 2019

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een Master's degree in Geoscience geeft studenten de mogelijkheid om de huidige geologische trends analyseren om toekomstige veranderingen te voorspellen. Op deze manier, het maakt het mogelijk de preventie of profiteren van veranderingen in het milieu. Dit is mogelijk met een gedegen opleiding die studenten over planeet dynamiek, met inbegrip van de oorsprong en evolutie van de Aarde leert.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

Masters Programma in Geowetenschappen in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Geowetenschappen, Azië

National Central University

De centrale onderzoeksvraag van de afgestudeerde programma van de afdeling omvatten seismologie, geofysische prospectie, marine geofysica, seismotectonic, geologie en geo ... [+]

De centrale onderzoeksvraag van de afgestudeerde programma van de afdeling omvatten seismologie, geofysische prospectie, marine geofysica, seismotectonic, geologie en geodesie. Volledig geïntegreerd seismologie programma met theoretische, observationele en computationele seismologie is actief nastreven. Programma's in seismische en geofysische (elektrische, magnetische, zwaartekracht) prospectie, MT klinkende, goed in te loggen, en geologie worden uitgevoerd door middel van internationale en interdisciplinaire samenwerking om praktische problemen op te lossen. Elke onderzoeksgroep is uitgerust met de state-of-the-art instrumenten en computerfaciliteiten, waaronder die welke worden gebruikt in het veld werken. Internationaal bekende, de afdeling evolueert in de richting van een meer geavanceerde, geïntegreerde morgen in grensverleggend onderzoek in Earth Sciences. 
... [-]

Taiwan Hsinchu
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands