MASTERSTUDIES

Masters in Geografische wetenschappen in Zwitserland

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Geographic wetenschappen kunnen een opleiding op de computationele methoden en datastructuren gebruikt om te vertegenwoordigen, te analyseren en geografische informatie te verwerken bevatten. Daarnaast kunnen de geografische wetenschap studenten de mogelijkheid om de aarde fysieke kenmerken te bestuderen.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Masters Programma in Geografische wetenschappen in Zwitserland

1 Resultaten in Geografische wetenschappen, Zwitserland Filter

Meester in hydrologie en geothermie

University of Neuch√Ętel
Master
feb 2021
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Frans
Campus

Internationaal erkend en geaccrediteerd door de Zwitserse Confederatie, het Centrum voor Hydrogeologie en Geothermie (Chyn) staf bestaat uit ongeveer 50 personen en is uitgeru ...

Lees meer