MASTERSTUDIES

Masters in Geografische wetenschappen in Bulgarije

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Studenten studeren geografische wetenschappen kunt leren over de aarde, zijn landschappen, omgevingen en mensen. Ze kunnen ook een goed begrip van de verbinding tussen mensen, gemeenschappen en de natuurlijke wereld te winnen. Geleerden kunnen ook de technologie die gebruikt wordt voor het begrijpen van dergelijke verbindingen te verkennen.

Bulgarije is dat meer dan 13 eeuwen heeft bestaan ​​in Europa, het koppelen van Oost en West. Internationale studenten gemakkelijk passen in de Bulgaarse culturele samenleving en geniet van een leven vol spanning, plezier en creativiteit.

Master in Geografische wetenschappen in Bulgarije

1 Resultaten in Geografische wetenschappen, Bulgarije Filter

Master in Earthquake Engineering

European Polytechnical University
Master
okt 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze masteropleiding is gericht op het verbeteren en verdiepen van de kwalificaties van civiel ingenieurs op het gebied van anti-seismische beveiliging van gebouwen en facilit ...

Lees meer