close

Filters

Resultaten weergeven

Masters Opleidingen in Geografische wetenschappen in Australië

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces. Geographic sciences is een discipline die zich bezighoudt met de studie van de planeet Aarde en zijn vele functies. Studenten die dit gebied te bestuderen kunt leren ov… Meer informatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Geographic sciences is een discipline die zich bezighoudt met de studie van de planeet Aarde en zijn vele functies. Studenten die dit gebied te bestuderen kunt leren over de planeet en hoe mensen leven op het, in aanvulling op de technologie die wordt gebruikt voor het analyseren van data.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Master's Opleiding in Geografische wetenschappen in Australië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The Australian National University | Science
Canberra, Australië
Master
Voltijds
2 jaren
Engels
jan 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op