MASTERSTUDIES

Afstandsonderwijs Master's Programma's in Geesteswetenschappen Studies in Maleisië 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen is een gevarieerd gebied van onderzoek dat studenten kunnen voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in een enorm scala aan industrieën. Degenen die willen werken in de sociale dienstverlening, onderwijs of een carrière met betrekking tot de kunsten kunnen profiteren van zich te concentreren op dit gebied.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Afstandsonderwijs Masters Programma in Geesteswetenschappen Studies in Maleisië

3 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Maleisië, Afstandsonderwijs Filter

MA in English with Creative Writing

MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
30 jun 2020
English
Campus

This degree is particularly relevant to students who are keen to develop creative writing skills in a professional capacity. However, it also includes selections from modules ...

Lees meer

Master in de geesteswetenschappen en kunst

Asia e University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Het MHA (By Research) programma is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van postdoctorale studenten die van plan zijn zich te specialiseren op het gebied v ...

Lees meer

MA in English Language and Literature

MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
30 jun 2020
English
Campus

The MA English Language and Literature provides you with an opportunity for advanced study in contemporary Literary Studies and Applied Linguistics.

Lees meer