Masters Programma in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Bordeaux Frankrijk

Beste Master Programma's in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Bordeaux Frankrijk

Geesteswetenschappen Studies

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Geestes- en sociale wetenschappen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een grote verscheidenheid aan industrieën wanneer het tijd is om een ​​carrière te kiezen komt. Maatschappelijk werkers, kunstenaars en onderwijs loopbanen zijn populaire opties voor degenen die deze cursussen af ​​te ronden.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Omdat een grootstedelijk gebied in Frankrijk, Bordeaux stad is de thuisbasis van meer dan 200.000 inwoners. Dit is de thuisbasis van een grote wijnindustrie en wijn beurs in de wereld. Bordeaux is ook de thuisbasis van de Universiteit van Bordeaux.

Beste Masters Opleiding in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Bordeaux in Frankrijk

Lees meer

Universiteit / Interuniversitaire Master In Professionele Engels-Spaanse Vertaling

Universitat Rovira i Virgili
Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Bordeaux

De master Professional English-Spanish Translation traint vertaalprofessionals die in staat zijn zich aan te passen aan de marktbehoeften, aan de verwachtingen van klanten te voldoen en hun eigen activiteiten met succes te beheren. Daartoe worden studenten een reeks onderwerpen aangeboden gericht op het ontwikkelen van professionele vaardigheden in technische vertaling, juridische vertaling en literaire vertaling met speciale nadruk op vertaaltechnologieën ... [+]

Master's Degree in professionele Engels-Spaanse vertaling

De master Professional English translation traint vertaalprofessionals die in staat zijn zich aan te passen aan marktbehoeften, aan de verwachtingen van klanten te voldoen en met succes hun eigen activiteiten te beheren. Daartoe worden studenten een reeks onderwerpen aangeboden gericht op het ontwikkelen van vertaalvaardigheden gerelateerd aan bedrijfsbeheer en vertaaltechnologieën. Een aantal optionele onderwerpen over verschillende soorten bi-directionele Engels-Spaanse gespecialiseerde vertalingen worden aangeboden, waaronder technische vertalingen, juridische vertalingen en literaire vertalingen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in University Master's Degree in professionele vertaling: Engels-Spaans zijn in staat om te werken in:... [-]


University/Inter-university Master’s Degree in Quaternary Archaeology and Human Evolution (Erasmus Mundus)

Universitat Rovira i Virgili
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Bordeaux

[+]

Catalaans / Spaans / Engels

deelnemende universiteiten Menselijke evolutie Master's Thesis toelating Kwalificaties Documentatie Selectiecriteria

Pre-ingeschreven studenten geselecteerd volgens de volgende criteria:

Gemiddelde numerieke beoordeling van het academisch record (4 punten). De score voor elk onderwerp wordt geëvalueerd aan de hand van de volgende conversietabel: Fail = 0, Pass = 1, Good = 2, Excellent = 3, Distinction = 4 (Pass wordt beschouwd als een cijfer van 5 tot 6,9; Goed, 7 tot 8,9; Uitstekend, 9 tot 9,9; Onderscheid, 10). Onderwerpen van 3 credits: 0,5 punten <li>Onderwerpen van 4,5 credits: 0,75 punten</li> <li>Onderwerpen van 6 credits: 1 punt</li> [-]

University/Inter-university Master’s Degree in Classical Archaeology

Universitat Rovira i Virgili
Campus Voltijd 18 maanden October 2018 Frankrijk Bordeaux

[+]

Masters Programma's in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Bordeaux Frankrijk. [-]