Master's Opleiding in Geesteswetenschappen Studies op de Filippijnen

Zoek Masters Programma's in Geesteswetenschappen Studies op de Filippijnen

Geesteswetenschappen Studies

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een graad in Kunst, Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen te trekken in toenemende mate zeer gemotiveerde studenten te investeren in hun eigen toekomst. Het veld geeft carrière voordelen voor individuen in grote lijnen vergelijkbaar met die van andere subjects.Arts, Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen in belangrijke mate bijdragen aan de behoeften van een leven lang leren en verbetert het leven van individuen in vele beroepen.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Master's Programma in Geesteswetenschappen Studies op de Filippijnen

Lees meer

Master Of Arts / Master In Internationale Studies

Miriam College
Campus Voltijd November 2018 Filipijnen Bangalore

De afgestudeerde programma streeft naar het begrip van nieuwe ontwikkelingen, opkomende complexiteit en aanhoudende problemen in verband met globalisering te verdiepen. [+]

Master of Arts / Master in International Studies

De afgestudeerde programma streeft naar het begrip van nieuwe ontwikkelingen, opkomende complexiteit en aanhoudende problemen in verband met globalisering te verdiepen, met de nadruk op global governance, die uitdaging theorieën en praktijken in de internationale betrekkingen en ontwikkeling. Het doel van de hele cursus is om afgestudeerden die academisch en technisch zijn bereid om facilitators voor sociale verandering en meer rechtvaardige ontwikkeling geholpen door een perspectief van global-regionaal-lokale interacties te produceren.

Belangrijke onderwerpen Theoretische Perspectieven en Issues in International Studies Mensenrechten en Humanitair Recht Internationale vrede en veiligheid Research Methods in International and Development Studies Ontwikkeling Theorieën en Strategieën MC Ethiek en Waarden Global Governance: De VN en Civil Society Migratie en Ontwikkeling Global Political Economy Nieuwe regionalisme Sociale bewegingen en sociale verandering Gender Analysis in Development Internationale handel en financiën Global Issues Human Rights International Women's Creatieve en Transformative Leadership Intensieve Orientation Course op Exam Foreign Service Officers ' Uitgebreid onderzoek Thesis Writing [-]