Master in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Rimouski Canada

Top Masters Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Rimouski Canada

Geesteswetenschappen Studies

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen is een gevarieerd gebied van onderzoek dat studenten kunnen voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in een enorm scala aan industrieën. Degenen die willen werken in de sociale dienstverlening, onderwijs of een carrière met betrekking tot de kunsten kunnen profiteren van zich te concentreren op dit gebied.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Top Master's in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Rimouski in Canada

Lees meer

Gespecialiseerde Graduate Studies In De Ethiek

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd September 2018 Canada Rimouski Lévis

De gespecialiseerde graduate diploma (DESS) in de ethiek is bedoeld om uitgebreide kennis van theorieën, concepten en instrumenten van de ethiek en filosofie te verwerven om kritisch en gestructureerd denken over hedendaagse thema's en in te grijpen in een sociale, professionele of organisatorische. [+]

De gespecialiseerde graduate diploma (DESS) in de ethiek is bedoeld om uitgebreide kennis van theorieën, concepten en instrumenten van de ethiek en filosofie te verwerven om kritisch en gestructureerd denken over hedendaagse thema's en in te grijpen in een sociale, professionele of organisatorische.

toehoorders

senior ethiek cycli programma's tegemoet te komen aan een brede klantenbasis, vooral voor studenten die net een bachelor's degree hebben afgerond aan personen die reeds betrokken zijn bij het werk en die geïnteresseerd zijn in de ethische reflectie. Ze staan ​​open voor kandidaten met een bachelor's degree, ongeacht de discipline.

kansen van de werkgelegenheid... [-]


Master Of Letters

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd September 2018 Canada Rimouski Lévis

Masters of brieven is gericht specialisatie in de literaire studies, door het vergroten van kennis over de teksten en door het voeren van een systematische reflectie op de theoretische en institutionele fundamenten van de discipline. [+]

Masters of brieven is gericht specialisatie in de literaire studies, door het vergroten van kennis over de teksten en door het voeren van een systematische reflectie op de theoretische en institutionele fundamenten van de discipline.

De drie assen van toponderzoek zijn creatief schrijven, kritiek en literatuurwetenschap en literaire geschiedenis.

Aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Quebec in Chicoutimi en de Université du Québec à Trois-Rivières, dit programma brengt 23 onderzoek hoogleraren en onderzoekers-makers wiens specialisaties hebben betrekking op alle thema's en benaderingen van literaire studies samen.

paden

Master of letters, tracking onderzoek... [-]


MA In De Geschiedenis

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd September 2018 Canada Rimouski Lévis

De MA in de geschiedenis is gericht op onderzoekers en specialisten op te leiden om de hedendaagse samenleving te overwegen in een historisch perspectief en in staat zijn om de nauwe relatie tussen het heden en het verleden te begrijpen. [+]

De MA in de geschiedenis is gericht op onderzoekers en specialisten op te leiden om de hedendaagse samenleving te overwegen in een historisch perspectief en in staat zijn om de nauwe relatie tussen het heden en het verleden te begrijpen.

Deze opleiding staat open voor andere menswetenschappen en samenwerkingen zijn mogelijk met andere programma's worden aangeboden door UQAR (brieven, aardrijkskunde, ethiek en regionale ontwikkeling).

Programma Structuur

Met grote flexibiliteit, MA in de geschiedenis heeft een school en 12 studiepunten zorgt voor een onderzoeksproject (30 studiepunten geheugen) om zijn kennis te verdiepen in een specialisme van de praktijk historicus. ... [-]


Master Of Studie Psychosociale Praktijken

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd 6 maanden September 2018 Canada Rimouski Lévis +1 more

De MA in de studie van psychosociale praktijken begeleidende sociale werkers om hen te helpen hun praktijken en interventies te vernieuwen om het potentieel vollediger te zetten en nieuwe kennis. [+]

De MA in de studie van psychosociale praktijken begeleidende sociale werkers om hen te helpen hun praktijken en interventies te vernieuwen om het potentieel vollediger te zetten en nieuwe kennis.

Dit programma is gebaseerd op reflexieve onderzoeksmethoden, het leven geschiedenis, autobiografische, van praxeology en uitleg. Het onderwijs is gebaseerd op specifieke situaties ervaren door studenten in hun verschillende praktijken, in plaats van alleen te vertrouwen, zoals traditioneel het geval is, op theoretische gehalte vooraf bepaald.

Programma Structuur

De MA in de studie van psychosociale praktijken zorgt voor een onderzoeksproject (21 studiepunten geheugen) gestructureerd, rigoureus, wetenschappelijke en professionele praktijk beoordelingen om de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan de ontwikkeling van kennis over psychosociale praktijken. Leraren worden geënt aan projecten studenten om hen te helpen bij de ontwikkeling van kennis uit hun praktijk.... [-]


MA In Ethics

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd September 2018 Canada Rimouski Lévis

De MA in Ethiek heeft tot doel een beter begrip van theorieën, concepten en instrumenten van de ethiek en filosofie te verwerven om hen te machtigen om kritisch en gestructureerd denken over hedendaagse thema's, om zo de individuele en collectieve keuzes te verlichten . [+]

De MA in Ethiek heeft tot doel een beter begrip van theorieën, concepten en instrumenten van de ethiek en filosofie te verwerven om hen te machtigen om kritisch en gestructureerd denken over hedendaagse thema's, om zo de individuele en collectieve keuzes te verlichten .

Het onderzoek in dit gebied zijn gedefinieerd op de volgende thema's:

immigratie en burgerschap; internationale en interculturele relaties; mensenrechten; technologische, wetenschappelijke en biomedische ontwikkeling; beheer van openbare en particuliere instanties; kritiek op de ideologie.

Programma Structuur

De MA in Ethics bereidt zowel op het werk en onderzoek. Als het studenten verwelkomt uit alle disciplines, het bevat een aanzienlijke collegegeld (21 studiepunten), zodat de fundamentele kennis te verwerven in de ethiek.... [-]


Meester Van Regionale Ontwikkeling

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd 6 maanden September 2018 Canada Rimouski Lévis +1 more

De MA in de regionale ontwikkeling is gericht op de analyse van de problemen en ontwikkelingsproblemen van de regio's en gebieden. [+]

De MA in de regionale ontwikkeling is gericht op de analyse van de problemen en ontwikkelingsproblemen van de regio's en gebieden.

Deze analyse is met name gebaseerd op de kennis uit de sociologie, politicologie, aardrijkskunde, economie, management wetenschap en geschiedenis.

Door het bestuderen van de realiteit van Quebec en Canada, maar ook elders in de wereld, het programma is gericht op een beter inzicht in de groepsdynamiek en het complexe proces van de ontwikkeling in een lokale en mondiale milieu verandering.

Programma Structuur

De meester van Regionale Ontwikkeling is een interdisciplinair programma met een collegegeld van 24 studiepunten dat zowel economische als sociale, culturele, historische en geografische ontwikkeling aan te pakken. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de problemen van de perifere regio's, zowel in de geïndustrialiseerde landen en in de Derde Wereld.... [-]