Master in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Newcastle Australië

Top Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Newcastle Australië

Geesteswetenschappen Studies

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Als een student is op zoek naar een maatschappelijk werker, opvoeder of een carrière met grote artistieke vaardigheid geworden, kan Humane Wetenschappen het juiste gebied van studie. Dit veld bevat een breed scala van klassen die de deelnemers leren een scala aan vaardigheden die waardevol zijn in diverse branches.

Australië onderwijs is vooral de verantwoordelijkheid van de overheid. De regering volledig financiert het openbaar universitair onderwijs, terwijl het gedeeltelijk financiert de private universitair onderwijs.Australië wordt een Engels-gesproken land, de meeste studenten uit landen waarvan Engels is de eerste taal houdt vaak studeren in dit land

De stad de belangrijkste leverancier van het hoger onderwijs is Universiteit van Newcastle. Er zijn andere campussen van de grote universiteiten gelegen in Newcastle waar diverse graduate en undergraduate opleidingen aanbieden.

Beste Master's Opleiding in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Newcastle in Australië

Lees meer

Master In De Toegepaste Taalkunde

University of Newcastle
Campus of Online Voltijd 1 jaar January 2019 Australië Newcastle

Het Master of Applied Linguistics programma is ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden te bieden om de processen van taalonderwijs en -ontwikkeling te begrijpen, theoretisch gemotiveerde taalleerprogramma's te ontwikkelen en hun effectiviteit als leraren te verbeteren ... [+]

Master in Toegepaste Taalkunde

Het Master of Applied Linguistics programma is ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden te verstrekken om de processen van taalonderwijs en -ontwikkeling te begrijpen, theoretisch gemotiveerde taalleerprogramma's te ontwikkelen en hun effectiviteit te verbeteren als leraren van het Engels als tweede of vreemde taal, Of meer in het algemeen hun begrip van de manier waarop taal beïnvloedt en beïnvloed wordt door het maatschappelijke en culturele milieu. Het programma combineert theoretische perspectieven met empirische studies en praktische toepassingen, en biedt de mogelijkheid om praktische ervaring van klassikaal en individueel onderwijs.

... [-]