MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Opleidingen in Frankrijk 2019/2020

Frankrijk is wereldwijd bekend om zoveel verschillende dingen: eten, wijn, toerisme, literatuur, kunst, architectuur, geschiedenis ... de lijst gaat maar door, en omvat ook uitstekende Master in Frankrijk programma's. Er zijn een verscheidenheid van wereldklasse universiteiten in het hele land aanbieden van top-notch Master in Frankrijk programma's, en dit prachtige land met zo veel te bieden wordt steeds aantrekkelijker als een studie bestemming voor studenten uit de hele wereld.

Frankrijk is een van de leiders in de internationale graduate onderwijs. Franse universiteiten worden meer en meer van hun Meester aanbieden in Frankrijk programma's in het Engels, in het bijzonder binnen het gebied van International Business, Management, Marketing, Economie en MBA, maar ook op gebieden als International Studies, Engineering, Techniek en Recht, om er maar een paar. Met een Master in Frankrijk, afgestudeerden hebben uitstekende mogelijkheden voor een loopbaan in de regio, alsmede over de hele wereld.

Neem een ​​kijkje op de Master in Frankrijk programma's op deze pagina en kies degene die het beste bij u past. Aarzel niet om te klikken op de onderstaande links - uw toekomstige masters degree zou die er zijn voor u klaar!

gevonden resultaten Filter

Master in Management

ISC Paris Business School
Campus Voltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Parijs

Krachtige nationale kwaliteitswaarborging door het Franse Ministerie van Onderwijs ISC Paris maakt deel uit van het «Grandes Ecoles» -systeem, dat parallel loopt aan het staatsuniversitaire systeem en alle Franse business schools omvat.

Master in Management

NEOMA Business School
Campus Voltijd 24 - 24 jaren September 2020 Frankrijk Rouen Reims +1 more

Het Master in management-programma biedt een globale en strategische visie van het bedrijf om te begrijpen hoe de verschillende functies u voorbereiden op hogere managementposities wereldwijd. Het zal u een expert in management maken, in staat om specialisten effectief te leiden in marketing, financiën, boekhouding, human resources, en zo uw inzetbaarheid op hoog niveau te garanderen gedurende uw professionele leven, in Frankrijk of in het buitenland.

Master's degree in European en International Business Studies Master - 2-jarig programma

IAE Pau-Bayonne
Campus Voltijd 2 - 2 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Bayonne

- Leiderschap en teamwork ontwikkelen - Ontdek en beheer internationale innovatieve bedrijfsmodellen en -strategieën - Verkrijg de tools om de uitdagingen voor wereldwijde business op te lossen '- Combineer diepgaand leren, internationale mobiliteit en werkervaring

Master in business en management

Leonard de Vinci Group
Campus Voltijd 2 - 5 jaren September 2020 Frankrijk Parijs

Grande Ecole-programma. EPAS geaccrediteerd. EMLV Business School biedt alle De Vinci-studenten (managers, ingenieurs en ontwerpers) een initiële opleiding in het bedrijfsleven op basis van pedagogiek die hybridisatie, multiculturaliteit en interdisciplinair onderzoek bevordert.

Master in Management

Burgundy School of Business
Campus Voltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Dijon

Het Master in Management «Grande Ecole» programma is een generalistisch pre-ervaring programma. Het traint toekomstige managers om ondernemend, maatschappelijk verantwoord, intercultureel bewust met een mondiaal perspectief te zijn en hen te voorzien van professionele vaardigheden in specifieke sectoren.

Master in Management

HEC Paris School of Management
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Frankrijk Parijs

HEC Paris Master in Management is een elite-programma dat is ontworpen voor de wereld-klasse studenten van alle achtergronden. Zij moeten beschikken over een bachelor diploma in aanmerking te komen toe te passen (NB: ze kunnen toepassen in hetzelfde jaar dat ze hun diploma te behalen). Het programma is gebaseerd op een generalist fase en een specialisatie fase ...

Grande Ecole-programma (Master in Management)

Montpellier Business School
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Montpellier

AACSB en EFMD geaccrediteerd, het Grande Ecole-programma (Master in Management) van Montpellier Business School maakt afstuderen mogelijk met een masterdiploma. Het wordt regelmatig gerangschikt onder de World Top 50 en de Franse Top 15.

Master in Management - Grande Ecole

Kedge Business School
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Bordeaux Marseille +1 more

De MIM is een tweejarig programma (Master 1

Master in Management

Toulouse Business School
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Toulouse

TBS Master in Management programma van TBS wordt gekenmerkt door zijn academische striktheid en samenhangende structuur, waardoor een geleidelijke verwerving van vaardigheden met een internationale dimensie mogelijk wordt:

MSc in Digital Transformation Management

ESCP Europe London Campus
Campus Voltijd 18 maanden September 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Frankrijk Parijs +2 more

Word de digitale innovator die klaar is om alle zakelijke uitdagingen met betrekking tot digitale transformatie aan te gaan

MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole

emlyon business school
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Lancashire Frankrijk Lyon Duitsland München Parijs +5 more

Door je aan te sluiten bij de MSc in Management - Grande Ecole, leer je effectief te denken, te beheren en te opereren in de wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag, en onderweg krijg je tastbaar bewijs om het te laten zien.

Master in Management 'grand ecole programma'

Groupe ESC Clermont
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Frankrijk Clermont-Ferrand

De Master in Management Program (100% in het Engels) is het 2-jarige Master Programme, dat wordt beschouwd als een van de beste business-gerelateerde programma's in Frankrijk en Europa door de Financial Times ranglijst zijn. De opleiding bereidt studenten voor op de hoogste leidinggevende posities in het bedrijfsleven. Studenten worden onderworpen aan een strenge business en management opleiding die hen in staat stelt om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te zijn volledig operationeel na de voltooiing van het programma. Gedurende het programma, zullen de studenten krijgen verschillende internationale ervaringen via het doorbrengen van een semester in het buitenland, het verkrijgen van een dual-graden en het doen van executive stages.

Global Sport Business Master

AMOS Sport Business School
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen Frankrijk Parijs Lille Bordeaux Lyon +5 more

Deze cyclus bestaat uit een 4e en een 5e jaar en geeft een masterdiploma in "Sportorganisaties Management". Het doel van de MBS AMOS is om onze studenten in 2 jaar op te leiden tot leidinggevende functies, ze om te zetten in echte professionals dankzij gevarieerde modules, implementaties, praktische cases en om hen te helpen een bedrijf te vinden dat instemt met hun professionele project. De graad is geregistreerd bij de RNCP

Geavanceerde Master in veiligheidstechniek en management

INSA Toulouse
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Frankrijk Toulouse

Het doel van deze eenjarige Advanced Master cursus is om lezingen in het Engels aan te bieden die zich bezighouden met generieke aspecten van veiligheidsmanagement en hun toepassingen in verschillende domeinen van engineering.

Master of Arts in Fashion Design (kleding, gebreide goederen, patroon maken, lederwaren, schoenen, afbeelding)

Institut Francais de la Mode
Campus Voltijd 25 maanden September 2020 Frankrijk Parijs

Met de nadruk op real-life experimenten en projectmatig leren, biedt de MA in Fashion Design je manieren om een sterke persoonlijke creatieve handtekening te geven, je artistieke horizon te verbreden en professioneel inzicht te krijgen. Zes specialisaties worden aangeboden in kleding, gebreide kleding, creatief patroon maken, lederwaren, schoeisel en afbeelding.