MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in de Verenigde Orléans in Frankrijk 2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Het verdienen van een geavanceerde graad, zoals een Master biedt de mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten en eventueel verbeteren van uw kansen op werk op hetzelfde moment. Master programma's aan te bieden online of part-time, zodat studenten hun opleiding kunnen na te streven op een wijze die is handig voor hen.

 

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Orleans ligt in de regio Centre, Frankrijk. Het is de zetel van het departement Loiret. De stad heeft meer dan 100.000 inwoners. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Orleans ligt in de La Source-gebied in het zuidelijke deel van de stad.

Masters Opleidingen in de Verenigde Orléans in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Master in Automotive Engineering voor duurzame mobiliteit

École d'ingénieurs Polytech Orléans
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Polytech Orléans en ISAT hebben hun co-geaccrediteerde "Master in Automotive Engineering for Sustainable Mobility" in september 2010 geopend. De master is in septemb ...

Lees meer