815 Master Opleidingen in Frankrijk for 2024

Master Opleidingen in Frankrijk for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Word de digitale innovator die klaar is om alle zakelijke uitdagingen met betrekking tot digitale transformatie en grensverleggende technologieën aan te gaan. De MSc in Digital Transformation Management & Leadership is een voltijds programma van 18 tot 21 maanden dat wordt gegeven op twee campussen: Londen en Parijs. Het innovatieve en unieke curriculum van het programma is gebaseerd op vier pijlers: cognitieve vaardigheden en leiderschap, digitale technologieën, transformatiebeheer en professionele ontwikkeling.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze track geeft studenten met een economische achtergrond een dieper inzicht in de economische en kwantitatieve instrumenten die worden toegepast op het gebied van financiële economie.

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Je wordt opgeleid om een ​​ontwerper te worden in duurzame innovatie en om de vereiste vaardigheden te ontwikkelen om creativiteit te stimuleren in een multidisciplinair team.

    • Grenoble, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Applied Corporate Management is een graduate programma in het bedrijfsleven dat zich toelegt op studenten die graag de theorieën, praktijken en hulpmiddelen willen ontdekken en begrijpen die nuttig zijn voor het leiden van organisaties en het nemen van managementbeslissingen.

    • Rennes, Frankrijk

    Full time

    22 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master's degree in Accounting and Auditing (AAA) van de Graduate School of Management van de Universiteit van Rennes1 ( IGR-IAE Rennes ) is bedoeld voor Engelstalige studenten met een bachelordiploma in economie of management.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global Sports Business Master van AMOS wordt geleverd door experts uit de internationale sportindustrie en neemt de studenten mee op een praktische, unieke reis door drie verschillende zakelijke omgevingen over de hele wereld - Europa, Azië en Noord-Amerika. De Master is in de loop der jaren opnieuw vormgegeven en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de altijd veranderende sportindustrie.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Nancy, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Applied Corporate Management van IAE Nancy is een trainingsprogramma op hoog niveau in management, theoretisch en toegepast, van 2 semesters (13 maanden, sept-sept). Het is toegankelijk via permanente educatie of na een bachelordiploma of een eerstejaars masterprogramma (dwz na 4 jaar universitaire studies). Het is bedoeld voor zowel niet-zakelijke als zakelijke studenten of professionals. Het stelt studenten of managers in staat om hun expertise op niet-zakelijke gebieden aan te vullen met een uitgebreid curriculum in het bedrijfsleven. Het stelt studenten of managers die gespecialiseerd zijn in specifieke vakgebieden ook in staat hun perspectieven en polyvalentie te verbreden door de versterking van transversale competenties om zakelijke uitdagingen in een geglobaliseerde wereld aan te gaan.

    • Paris, Frankrijk
    • Heidelberg, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master's Degree in Sustainability is een programma dat zich richt op deelnemers die leren vanuit een zeer interdisciplinair perspectief, waaronder onderwerpen als duurzame ontwikkeling op wereldschaal, wereldwijde ongelijkheid, milieubeleid, ecologie, land-, stads- en stadsplanning, economie, natuurlijke hulpbronnen en materialen, ethiek, enz. Als Schiller-studenten verwerf je ook intercultureel spreken en effectieve multiculturele communicatieve vaardigheden, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden, en leiderschap en wereldburgerschap om verandering te leiden naar een ethische en duurzame wereld.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma bereidt studenten voor om computeringenieurs te worden die gemakkelijk overal ter wereld een professionele positie kunnen vinden. Het is geaccrediteerd door de CGE (Conférence des Grandes Ecoles), heeft een looptijd van 2 jaar en wordt geleverd in Parijs. Het gemiddelde bruto jaarsalaris van de afgestudeerden van de opleiding is € 45.000. Het ME-programma biedt 9 specialisaties: Multimedia & Informatietechnologiesystemen, Netwerk & Beveiliging Ingebedde & Realtime Systemen Telecommunicatie & Netwerken Informatiesysteem & Software Engineering Wereldwijd IT-beheer Datawetenschap & Kunstmatige Intelligentie Beeldverwerking Gezondheidstechnologie Onderzoek

    • Paris, Frankrijk
    • Zaragoza, Spanje
    • + 2 more

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans

    EUREC samen met toonaangevende Europese universiteiten die betrokken zijn bij onderwijs en opleiding op het gebied van hernieuwbare energie, op deze vraag gereageerd door de ontwikkeling van de Europese master in hernieuwbare energie.

    • Pau, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze masteropleiding in Bio-Inspired Materials heeft tot doel een educatieve achtergrond te bieden die de laboratoriumomgeving en de levende wereld met elkaar verbindt en tegelijkertijd reageert op ecologische en duurzame transitie-uitdagingen. Het nabootsen van strategieën die door de natuur zijn uitgewerkt, vertegenwoordigen oneindige wetenschappelijke en technologische uitdagingen. Deze uitdagingen zullen worden aangepakt vanuit bio-inspiratie en biomimicry-invalshoeken, waarbij rekening wordt gehouden met milieubewustzijn en ethiek.

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Management (MiM), Global Economic Transformation & Technology (GETT) is een uniek, uitzonderlijk tweejarig academisch programma dat plaatsvindt op drie locaties en wordt gegeven door drie prestigieuze partneruniversiteiten om je internationale profiel te ontwikkelen. Het zal je blootstellen aan de managementvaardigheden die bedrijven zoeken die voldoen aan de behoeften van duurzame ontwikkeling en de uitdagingen van ontwrichtende veranderingen die worden veroorzaakt door de vooruitgang op het gebied van informatie en technologie. Je kiest uit twee internationale Pathways , VS/Azië of Europa, en je studeert aan drie van 's werelds beste universiteiten in Parijs, Seoul en Berkeley voor de VS/Azië Pathway of in Parijs, Berlijn en Londen voor de Europa Pathway .

    • Strasbourg, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Kiezen voor Program Grande Ecole (PGE) bij EM Strasbourg betekent zich inzetten voor een trainingsprogramma dat professionele en persoonlijke ontwikkeling, academische excellentie en internationale onderdompeling combineert met majors zoals economie, marketing en klantrelaties, enz. Het aanbieden van een à-la-carteprogramma aangepast aan de profielen van onze studenten is de PGE-filosofie. Van theoretische kennis tot praktische knowhow, u zult solide professionele en operationele ervaring ontwikkelen. Het voordeel van dit programma? Sterke ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels