MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in de Verenigde Le Bourget-du-Lac in Frankrijk 2020

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Omdat een gemeente in het departement Savoie in de regio Rhône-Alpes, Le Bourget Du Lac is een stad buren Chambery stad, Frankrijk. Het is een klein stadje met iets meer dan 4000 inwoners.

Graduate Studies in de Verenigde Le Bourget-du-Lac in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Meester in energy & zonne-gebouwen

Université Savoie Mont Blanc
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master in energie en zonne-energie gebouwen treinen wetenschappers in staat om het oplossen van complexe problemen met betrekking tot het beheer, het ontwerp en de optimali ...

Lees meer

Meester in geavanceerde mechatronica

Université Savoie Mont Blanc
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Mechatronica is een synergetisch en geïntegreerd proces van verschillende wetenschappen en vaardigheden (waaronder controle- en computerwetenschappen, elektronica, mechanica) ...

Lees meer