29 Master Opleidingen in Forensische Wetenschappen in Europa for 2024

Master Opleidingen in Forensische Wetenschappen in Europa for 2024Filter
    • Murcia, Spanje

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Spaans

    Forensische wetenschappen, dat wil zeggen de toepassing van wetenschappelijke methoden op juridische vraagstukken, is een spannend, complex en multidisciplinair vakgebied. Ze gebruiken wetenschappelijke principes (chemische, fysische, biologische, etc.) en sociale en juridische wetenschappen voor het oplossen van rechtszaken. Er is een grote verscheidenheid aan interessegebieden met betrekking tot forensische wetenschappen, van het onderzoek in de praktijk van het dateren van lijken via sarcoprofage fauna of pollen of ficologische waardering tot de meest geavanceerde technologieën voor vocale identificatie of analytische technieken.

    • Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Nu de wereld steeds afhankelijker wordt van technologie, worden cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek erkend als twee ongelooflijk belangrijke gebieden voor organisaties om te beheren. Cybersecurity verschilt aanzienlijk van cybercriminaliteit - waarbij de laatste wordt gebruikt om het illegale en / of schadelijke gedrag dat online wordt uitgevoerd, te beschrijven. Terwijl studenten van onze MSc Cybercrime ernaar zullen streven de drijvende krachten achter de online criminele activiteit te begrijpen, gaat cybersecurity over het proces van het voorspellen, vermijden en reageren op deze daden. Met deze masteropleiding leer je ook de belangrijkste technieken om digitale misdrijven en inbreuken op de beveiliging te onderzoeken en het succes van je organisatie te helpen beschermen.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Sheffield, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel de specialistische boekhoudkundige vaardigheden en kennis die nodig zijn om een carrière in forensisch onderzoek en geschillenbeslechting na te streven. Vergroot uw kennis van het juridische kader in relatie tot het bewijsrecht. Bestudeer een reeks modules die andere forensisch gerelateerde gebieden bestrijken, zoals financiële analyse en elektronische misdaad

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • San Gwann, Malta

    Full time

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Cyberdreigingen komen steeds vaker voor in een steeds digitaler wordende omgeving. Als gevolg hiervan is er over de hele wereld veel vraag naar cyberbeveiligingsexperts om bedrijven van elke omvang te beschermen tegen complexere cyberaanvallen. De Master Cyber Security van de European Forensic Institute bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in cyberbeveiliging overal ter wereld door studenten de gespecialiseerde vaardigheden te bieden die nodig zijn om cybercriminaliteit te analyseren, te onderzoeken en te bestrijden.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het aantal inbreuken op de gegevensbeveiliging neemt toe, maar u kunt deel uitmaken van de oplossing. Met onze postdoctorale opleiding Cyber Security, Threat Intelligence en Forensics kunt u uw bestaande computerkennis uitbreiden en een reeks toegepaste vaardigheden ontwikkelen, klaar om een carrière op te bouwen in dit opwindende, veelgevraagde inlichtingenveld.

    • Barcelona, Spanje

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Forensische toxicologen gebruiken moderne analytische procedures om medicijnen, endogene verbindingen en giftige stoffen in biologische monsters te isoleren, identificeren en kwantificeren. Dit programma is ontworpen om uitgebreide training te bieden in de theorie en praktijk van forensische toxicologie en wordt gegeven door onderzoeksactieve academici en praktijkmensen met specialistische expertise. De inhoud van de cursus is afgestemd op de richtlijnen van de United Kingdom and Ireland Association of Forensic Toxicologists over de beste praktijken op het gebied van professionele training en ontwikkeling in het veld.

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    In overeenstemming met de doelstellingen van de LM-55 Cognitive Sciences-klas, is de Master's Degree Course in Cognitive Forensic Sciences van plan haar afgestudeerden geavanceerde en multidisciplinaire training te bieden (psychologisch, juridisch, filosofisch, neurowetenschappelijk, methodologisch en technologisch) over de onderwerpen van cognitieve wetenschappen toegepast op de juridisch-forensische context. De educatieve doelstellingen verwijzen in het bijzonder naar de ontwikkeling van theoretische en toegepaste kennis die een professionele figuur schetst die in staat is om interdisciplinaire en multidisciplinaire vaardigheden aan te reiken die leiden tot een algemene en geïntegreerde visie op de criminele gebeurtenis. Deze visie is hard nodig in een domein waar de belangrijke technisch-wetenschappelijke vorderingen de integrale analyse van de verschillende bronnen van bewijsmateriaal dreigen te bemoeilijken en moeilijker te vermijden fouten maken die verband houden met de manier waarop de beoordelingsprocessen plaatsvinden en die kunnen leiden tot ernstige gevolgen, zowel voor het individu als voor de gemeenschap. Afgestudeerden in deze opleiding hebben toegang tot niveau III-training (bijv. Specialisaties en onderzoeksdoctoraten), zowel in Italië als in het buitenland.

    • Bradford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Forensische archeologie is de specialistische toepassing van archeologische technieken bij het zoeken en terugvinden van bewijsmateriaal van plaats delict, vaak maar niet altijd gerelateerd aan begraven menselijke resten. Deze cursus wordt gegeven door medewerkers met uitgebreide ervaring op de plaats delict die regelmatig aan een reeks operaties werken en een voortrekkersrol spelen bij de professionele ontwikkeling van de discipline.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Computers staan centraal in alle aspecten van ons dagelijks leven; omdat industrieën, gaande van communicatie tot bankieren, op hen zijn gaan vertrouwen, is de behoefte aan verbeterde computerbeveiliging nog nooit zo groot geweest. Deze cursus richt zich op twee aspecten van cyberbeveiliging: analyse en risicobeoordeling plus hoe dit te minimaliseren en hoe digitale informatie uit een breed scala aan systemen en apparaten kan worden geëxtraheerd en gebruikt.

    • Alicante, Spanje

    Full time

    2 semesters

    Op de campus

    Spaans

    De universitaire master in strafrechtelijk onderzoek en forensische wetenschappen is ontworpen om gespecialiseerde training te bieden in het onderzoek naar complexe criminaliteit en het gebruik en de toepassing van de belangrijkste forensische technieken die bij die onderzoeken worden gebruikt.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    10 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De masteropleiding is bedoeld als aanvulling op de opleiding van actieve sociaal werkprofessionals of van degenen die zich in de toekomst willen wijden aan sociale expertise. Het zal bijdragen aan de opleiding in de noodzakelijke sociaal-juridische vaardigheden en competenties, voor de correcte uitoefening van de functies van de Maatschappelijk Werker op het gebied van de Rechtspleging en in de uitoefening vanuit de particuliere praktijk, inclusief kennis over ethiek, rollen en uit te voeren functies, instrumenten, middelen, organisatie van het rechtssysteem en deskundigenpraktijk.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels