Master's Opleiding in Forensische Chemie Europa

Beste Graduate Studies in Forensische Chemie Europa 2018/2019

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Masters in Forensische Chemie Europa

Lees meer

Master in de chemie in het milieu forensics

Örebro University
Campus Voltijd 1 - 2 jaar August 2019 Zweden Örebro

Master in de chemie in Environmental Forensics biedt een spannende onderwijs met behulp van actief leren en het verstrekken van praktische ervaring in nauwe samenwerking met de industrie en milieu-onderzoekers. [+]

Master in de chemie in Environmental Forensics biedt een spannende onderwijs met behulp van actief leren en het verstrekken van praktische ervaring in nauwe samenwerking met de industrie en milieu-onderzoekers.

Milieu forensisch onderzoek is de systematische en wetenschappelijke evaluatie met behulp van diverse disciplines ten behoeve van de ontwikkeling van verdedigbare wetenschappelijke en juridische conclusies met betrekking tot de bron, de leeftijd en de geschiedenis van de chemische stoffen in het milieu. U, samen met de industrie en vooraanstaande onderzoekers, hebben de mogelijkheid om de kennis die nodig is voor u om te dragen aan een toekomst veerkrachtige samenleving.

... [-]