Filter
Master Studies
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Masters Opleidingen in Food and Beverage Studies in UK

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Master in Food and Beverage Studies in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Food and Beverage Studies, Verenigd Koninkrijk

Abertay University

De MSc Food & Drink Innovation biedt een unieke postdoctorale ervaring, speciaal ontworpen in overleg met brancheorganisaties (Scotland Food & Drink, Skills Devel ... [+]

MSc Food & Drink Innovation

Schotse Funding Council-fee gefinancierd plaatsen beschikbaar voor in aanmerking komende studenten en zal worden toegekend op basis van concurrentie op verzoek.

Pas uw eigen specialist vermogen en het ontwikkelen van nieuwe sector specifieke expertise via gespecialiseerde opleiding en collaborative mixed-team dat werkt aan de industrie gekoppelde innovatieprojecten Meer informatie over de industrie de verwachtingen zoals u worden ondersteund en begeleid door ervaren professionals uit de industrie en de academische specialisten Volg een curriculum ontworpen in samenwerking met Schotland Food & Drink, Skills Development Scotland en Interface eten & drinken aan de eisen van de sector Food & Drink voldoen Doe mee met onze zeer succesvolle commerciële tak Food Innovation @ Abertay en met interdisciplinaire onderzoekers uit heel de Universiteit ... [-]
Verenigd Koninkrijk Dundee
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands