MASTERSTUDIES

2 Master Programma's in Fiscaal recht 2020

Een masteropleiding is een wenselijk traject voor veel studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaangespecifieke training. Hoewel een undergraduate opleiding vaak een brede scope heeft, verlenen graduate degrees zoals een master de opleiding die vereist is voor een bepaald beroep.

Studenten die juridische belangen hebben, kunnen zich afvragen wat een Master in Fiscaal Recht is. Master's degree in fiscaal recht verkennen de ingewikkelde kwestie van belastingheffing. Sommige programma's richten zich op belastingwetgeving in een bepaald land of een bepaalde geografische regio, terwijl andere meer internationaal gericht zijn. Dergelijke graden kunnen worden aangeboden als een Master in de rechten of als een Master in Juridische Studies.

Een belangrijk voordeel van het behalen van een masterdiploma in de belastingwetgeving is het vermogen om belastingheffing te begrijpen zoals die van toepassing is in een reeks omstandigheden. Bovendien zullen afgestudeerden de vaardigheden verwerven om onderzoek te doen naar belastingwetten en deze te analyseren en officiële documenten en memoranda over het probleem te schrijven.

De masterprogramma's in de belastingwetgeving duren meestal één tot twee jaar. De kosten voor het programma variëren, afhankelijk van waar de cursus is voltooid.

Een master's degree in fiscaal recht is in het algemeen bedoeld voor advocaten of gevestigde belastingprofessionals die hun kennis, vaardigheden en praktijk willen uitbreiden. De graad kan bereid zijn afgestudeerden om officiële licentiestatus te krijgen om te oefenen als een belastingconsulent of adviseur. Deze professionals werken met individuen of rechtspersonen aan een breed scala van fiscale kwesties, waaronder inkomsten- en onroerendgoedbelasting. Afhankelijk van de omvang van hun opleiding en training, kunnen studenten die fiscale opleidingen op graduaatniveau afronden, werken als adviseurs van overheidsinstanties of als beleidsmakers om bredere belastingregelingen te schrijven en te implementeren.

Belastingen zijn even zeker als de dood in alle delen van de wereld, en belastingwetgevingprogramma's zijn ook wereldwijd te vinden. Veel programma's worden volledig online aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

2 Resultaten in Fiscaal recht Filter

Master in belastingadvisering Officiële master in toegang tot de wet

Instituto de Estudios Cajasol
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
9 maanden
Spaans
Campus

Deze master biedt studenten de ervaring en technieken die nodig zijn om een professionele belastingconsulent te worden, met een brede en complete visie op het nationale belast ...

Lees meer

LLM of MSc in Europees en internationaal belastingrecht

Lund University
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

De master in Europees en internationaal handels- en belastingrecht bouwt voort op eerdere studies in rechten, management en / of economie. Het programma biedt een diepgaand in ...

Lees meer