391 Master Opleidingen in Finland for 2024

Master Opleidingen in Finland for 2024Filter
    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Master's Degree Program in Food Development biedt je competentie om de uitdagingen aan te gaan in onderzoek en ontwikkeling in de voedingsindustrie en de academische wereld.

    • Rovaniemi, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Toerisme, een industrie die groeit in de noordelijke en Arctische regio's, wordt beïnvloed door globalisering en transformatie van het milieu, maar speelt ook een rol bij het veranderen van het noorden. Toerisme kan bijvoorbeeld een onderdeel zijn van gemeenschapsontwikkeling en creatieve oplossingen bedenken voor sociale, economische en ecologische uitdagingen. Aan de andere kant kan toerisme ongewenste en onbedoelde druk met zich meebrengen die negatieve gevolgen heeft voor gemeenschapsstructuren en het milieu.

    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Zoals veel van de programma's die beschikbaar zijn bij ÅAU, is dit programma zorgvuldig gestructureerd om ervoor te zorgen dat afgestudeerden niet alleen zijn uitgerust met de noodzakelijke vaardigheden om te slagen binnen de door hen gekozen carrière, maar ook om ervoor te zorgen dat ze zich kunnen aanpassen aan het steeds veranderende gezicht van de wereld. moderne industrieën. Door middel van praktische en theoretische studies wil dit tweejarige programma studenten een diepgaand inzicht bieden in duurzame chemische en procestechniek als vakgebied en de dwingende waarde ervan voor de groei van gebieden zoals biobrandstof, energie-efficiëntie, afvalbeheer en vele andere. meer.

    • Helsinki, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    In het masterprogramma in European and Nordic Studies (ENS) word je teruggebracht naar deze wortels en krijg je een diepgaand inzicht in Europa in al zijn historische, politieke en culturele diversiteit. Het is ook een uniek programma in de Scandinavische landen waar je je kunt specialiseren in Nordic Studies in het Engels.

    • Helsinki, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Meer informatie over hoofdvak economie en de unieke mogelijkheid om cursussen van drie universiteiten te selecteren.

    • Lahti, Finland
    • Online

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Als mondiale uitdaging zijn verstedelijking en smart city-concepten belangrijke ontwikkelingsthema’s. Er is een groeiende behoefte aan multidisciplinaire benaderingen bij de planning en het beheer van ontwikkelingsprocessen in de stedelijke omgeving. Dit programma nodigt aanvragers uit om samen te werken bij het aanpakken van praktische uitdagingen rond het thema stedelijke duurzaamheid.

    • Vaasa, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Wil je zakendoen combineren met technologie? Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van processen voor duurzaamheid en de energiesector? Heb je een bachelordiploma bedrijfskunde of technologie met bedrijfswetenschappen?

    • Rotterdam, Nederlanden
    • Bilbao, Spanje
    • + 5 more

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Oproep aan toekomstige stedelijke denkers die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in hoe we postindustriële steden nieuw leven in kunnen blazen! Dit opwindende en unieke masterprogramma wil een educatieve ervaring creëren die problemen van steden in verschillende vormen en stadia van postindustriële transitie herkent en er kritisch op reageert, en de volgende generatie specialisten opleidt met de vaardigheden en kennis van de 21e eeuw die nodig is om de uitdagingen aan te gaan en kansen van steden in transitie en superdiverse samenlevingen. Het is het ideale programma voor professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de planning, het beheer of de evaluatie van de stad die zich willen aansluiten bij een levendige kennis- en innovatiegemeenschap die zich inzet voor het heroverwegen van een duurzamere stedelijke toekomst. RePIC bevordert transformatieve vormen van onderwijs, onderzoek en leren - inspelend op de specifieke uitdagingen en kenmerken van postindustriële steden.

    • Kokkola, Finland

    Full time

    1 Jaar

    Blended

    Engels

    De Master of Engineering, Information Technology, Cloud-Based Software Engineering aan Centria UAS is een gloednieuwe opleiding en is bedoeld voor jou die je expertise en mogelijkheden in het beroepsleven wilt verbreden. Als je de volgende stap naar nieuwe kansen wilt zetten en een masterdiploma wilt behalen, dan is dit je kans om dat te doen. De onderzoeken worden in het Engels uitgevoerd. Het onderwijs wordt blended aangeboden waardoor het mogelijk is om naast de studie te werken.

    • Joensuu, Finland
    • Kuopio, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Espoo, Finland
    • Bordeaux, Frankrijk
    • + 4 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Naarmate de wereldbevolking en de EU-bevolking toenemen, samen met het welzijn en de welvaart, neemt ook de consumptie per hoofd van de bevolking toe. Vooral in de EU is de consumptie de productie voorbijgestreefd, vooral met betrekking tot de meer gecompliceerde, hulpbronnenintensieve technologieën en producten die onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven. Als gevolg hiervan zal het belang van recycling en de circulaire economie blijven toenemen om onze bevoorradingsbronnen te diversifiëren en aan onze behoeften te voldoen. AMIS is een masteropleiding in geavanceerde materialen voor innovatie en duurzaamheid. Het primaire doel van het programma is om studenten inzicht te geven in de volledige waardeketen van grondstoffen en een mentaliteit voor innovatie en ondernemerschap gericht op duurzaamheid.

    • Kajaani, Finland

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Master's Degree in Game Business Management is bedoeld voor personen die werken of werk zoeken in op groei en internationalisering gerichte game-ontwikkelingsorganisaties, en personeel van organisaties die al internationale activiteiten ontplooien. De graad is een kwalificatie op masterniveau (tweede cyclus) van in totaal 90 studiepunten. Het duurt ongeveer twee jaar om te voltooien, aangezien het een deeltijdprogramma is.

    • Helsinki, Finland

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ben jij een zorgprofessional, klaar om de volgende stap te zetten en in te spelen op de nieuwe behoeften binnen jouw vakgebied? Zie jij jezelf als een leider die openstaat voor innovatie en duurzaamheid in de gezondheidszorg? Dan is ons online masterprogramma perfect voor jou!

    • Jyväskylän yliopisto, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma natuurkunde van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is een tweejarig (120 ECTS) voltijds programma dat in het Engels wordt gegeven. Aanvragen voor deze masteropleiding kun je één keer per jaar in januari indienen. Eenmaal geaccepteerd, start je studie in september. Met dit programma studeer je af met het diploma Master of Science.

    • Seinäjoki, Finland

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    In de opleiding International Business Management leer je hoe je internationaal zakendoen kunt ontwikkelen met behulp van nieuwe denk- en besturingsmodellen. Met behulp van onderwijs kun je je eigen expertise versterken en ontwikkelen en krijg je ondersteuning bij je persoonlijke loopbaanplan.