MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Graduate Studies in Finland 2019/2020

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een Masters degree in Noord-Europa, dan is Finland is absoluut een Scandinavische land te overwegen. Finland is een EU-land en heeft ook nauwe banden met zijn Scandinavische buren, Zweden en Noorwegen. Finland heeft een van de hoogste levensstandaard en de kwaliteit van leven in de wereld, en dit dynamische land heeft ook een van de hoogste slagingspercentages van alle landen. Dit alles maakt de perfecte omgeving voor een Master in Finland.

Er zijn vele mogelijkheden om een ​​Master in Finland voort te zetten in universiteiten en hogescholen, met inbegrip van onderwerpen zoals Business, Economie, Communicatie, Engineering, Finance, Environmental Science en nog veel meer. Voor een Master in Finland, kunnen de studenten kiezen voor een grote en kleine onderwerp van studie, en zal ook cursussen in algemene studies en communicatie, het invullen van hun Meester in Finland programma met een scriptie.Studenten die een master in Finland hebben de flexibiliteit van de full-time, part-time, en leren op afstand opties.

Aarzel niet om de educatieve mogelijkheden van deze spannende Scandinavische land te verkennen. Start meteen een zoekactie door te bladeren door de lijst hieronder!

gevonden resultaten Filter

Masterprogramma in ongelijkheid, interventies en nieuwe verzorgingsstaat

University of Turku
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Turku

Binnenkort meer informatie. Als u geïnteresseerd bent in het programma, neem dan contact op met Admission Services op admissions@utu.fi.

Master in risicobeheer en circulaire economie

Tampere University Of Applied Sciences
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Augustus 2020 Finland Tampere +1 more

Als antwoord op de eisen van de toekomst ontwikkelen we een nieuw masterprogramma om toonaangevende professionals op te leiden op het gebied van milieu, bosbouw en procestechniek. Het programma staat ook open voor aanvragers met een BBA die met risicobeheer hebben gewerkt. NB! Voor deze master in de loopbaan moeten aanvragers na hun bachelor 2 jaar (24 maanden) werkervaring hebben in het veld.

Master in water- en milieubeheer

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Augustus 2020 Finland Oulu +1 more

Water- en milieuproblemen zijn een wereldwijd probleem in zowel de particuliere als de publieke sector. Masteropleiding in Water- en milieumanagementsysteem verbetert de kennis en vaardigheden van de deelnemers, waardoor ze een carrière in water- en milieubeheer kunnen opbouwen en ze praktische kennis van water- en milieutechnische concepten biedt. Studies worden meestal online uitgevoerd, met slechts twee intensieve periodes waarin contactonderwijs wordt georganiseerd op een van onze campussen in Oulu.

Master in Early Language Education voor interculturele communicatie

University of Eastern Finland
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Finland Joensuu

Het tweejarige masterprogramma Early Language Education for Intercultural Communication (120 ECTS) bereidt studenten voor op het leren van vreemde talen aan kinderen. Speciale nadruk wordt gelegd op interculturele communicatie op jonge leeftijd.

Masteropleiding in duurzame chemische en procestechnologie

Åbo Akademi University
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Turku

Chemische technologie omvat vele wetenschappelijke en technologische gebieden die essentieel zijn voor het welzijn van de mens, een schoon milieu en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Studies op de afdeling bieden een brede basis voor specialisatie in duurzame, milieuvriendelijke processen en producten, waaronder afvalminimalisatie, biobrandstoffen, energie-efficiëntie en chemicaliën uit de natuur.

Master in Big Data Analytics

Arcada
Campus Voltijd 1 jaar Augustus 2020 Finland Helsinki

Bij Arcada introduceren we met trots het nieuwe masterprogramma in Big Data Analytics.

Master in International Business Management

University of Oulu
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Oulu

De internationale masteropleiding in International Business Management (IBM) is een tweejarig onderzoekgebaseerd programma dat zich richt op het ontwikkelen, beheren en leiden van internationale bedrijven door verschillende onderwerpen te combineren via een multidisciplinaire aanpak.

Master in Finance

University of Vaasa
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Vaasa

Het EPAS geaccrediteerde Master's Degree Program in Finance richt zich op de theorie van financiële en financiële analyse vanuit een internationaal perspectief.

Master's Degree in International Business

Kajaani University of Applied Sciences
Online Combinatie van online en op de campus Deeltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Kajaani +1 more

De Engelstalige masteropleiding aan de Kajaani University of Applied Sciences is een multidisciplinaire graad die afgestudeerden met ten minste een bachelor (eerste cyclus) diplomawaardering verwelkomt. De Master's Degree in International Business is gericht op personeel van groei- en internationalisatiegerichte organisaties, of organisaties die zich al bezighouden met internationale operaties of op personen die werk zoeken in dergelijke organisaties. De leerdoelen en inhoud van de opleiding zijn gericht op strategisch management, onderzoeks- en ontwikkelingsmethoden, wereldwijde economische vraagstukken, internationale zaken en het gebruik van nieuwe technologieën in het bedrijfsleven.

Master's Degree-programma in leiderschap voor verandering - Europese en wereldwijde politiek

Tampere University
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Tampere

Het programma maakt het mogelijk het soort kennis en expertise te ontwikkelen dat nodig is om complexe veranderingsprocessen te leiden en te analyseren. De specialisatie in Europese en mondiale politiek biedt studenten een solide academische basis om politieke processen op lokaal, nationaal, regionaal, internationaal en mondiaal niveau te begrijpen. De nadruk ligt op het analyseren en leiden van veranderingen met betrekking tot politieke participatie en besluitvorming, dynamiek van integratie en desintegratie, internationale veiligheidsvraagstukken en kwesties van politieke economie en bestuur.

Meester in economie

University of Helsinki
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Finland Helsinki

Master's Degree Programme in Digital Health

Savonia University of Applied Sciences
Online Deeltijd 2 - 3 jaren Augustus 2020 Finland Kuopio Ekenäs +1 more

Master in Data Science (DSC)

EIT Digital Master School
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Italië Trento Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm +12 more

Data is rijk. Social media, productiesystemen, medische apparaten, logistieke diensten en talloze anderen genereren dagelijks petabytes aan gegevens. Met een schat aan gegevens beschikbaar, bevinden we ons op een punt in de geschiedenis, waar we analyses kunnen uitvoeren om de wereld om ons heen te ontdekken, te ontdekken en uiteindelijk beter te begrijpen.

Master in Maritiem Management

Satakunta University of Applied Sciences
Combinatie van online en op de campus Deeltijd Augustus 2020 Finland Pori

Maritiem Management is een masteropleiding voor zeekapiteins en maritieme ingenieurs die hun managementexpertise willen verdiepen.

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Frankrijk Parijs Japan Tokyo Nederlanden Rotterdam Noorwegen Bergen Polen Warschau Portugal Lissabon Rusland Sint Petersburg Spanje Barcelona Zweden Stockholm Zwitserland St. Gallen Turkije Istanbul Hongkong Hong Kong Italië Milaan Ierland Dublin Australië Sydney Oostenrijk Wenen België Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilië São Paulo Canada Londen China Beijing Tsjechië Praag Denemarken Kopenhagen Finland Helsinki Duitsland Keulen Verenigd Koninkrijk Hongarije Boedapest India Kolkata Agde +52 more

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen