Master's Programma in Financiën voor Professionals

Top 3 Masters in Financiën voor Professionals 2018/2019

Financiën voor Professionals

Geld is het vet dat de tandwielen van de industrie draaiende houdt. Het is een bron die alle bedrijven afhankelijk zijn van de markten te verkennen, te produceren goederen en hun werknemers te betalen. Een professional met een Master in Executive Finance biedt bedrijven met de begeleiding en inzicht nodig zijn om hun waardevolle monetaire activa efficiënt te gebruiken.

 

Wat is een Master in Executive Finance? Het is een geavanceerde graad meest geschikt voor mensen met een interesse in het bedrijfsleven en economie. Tijdens een cursus van studie, studenten kijken naar de verschillende strategieën bedrijven gebruiken om projecten te financieren en te beheren cashflow. Er wordt geleerd om te evalueren hoe het geld door middel van een organisatie en de impact die de financiering van strategieën hebben op het gewenste resultaat beweegt. De verschillende hoofdstad bronnen en de technieken en instrumenten die worden gebruikt voor het bijhouden en organiseren deze financiële middelen worden ook besproken.

 

Afgestudeerden begrijpen hoe de nummers allemaal samenwerken en ontwikkelen van kritisch denken, wiskunde en boekhoudkundige vaardigheden. Ze worden geleerd om na te gaan hoe de financiële problemen invloed hebben op de levens van werknemers en medewerkers verbonden met een zakelijke onderneming. Studenten verwerven kennis over gemeenschappelijke procedures bank- en strategieën zoals ze bekend zijn met het ondernemingsrecht en ethische praktijken geworden. Sommige programma's plaatsen zelfs de nadruk op het gebruik van deze vaardigheden aan de moderne globalisering problemen op te lossen.

 

Verschillende universiteiten hebben verschillende kosten voor het collegegeld en vergoedingen. Studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van meer moeten contact opnemen met de opnames afdelingen van de instelling ze geïnteresseerd zijn in voor details.

 

Het verdienen van een Master in Executive Financiën bereidt studenten voor op leidinggevende functies. Het is gebruikelijk om de werkgelegenheid in banken, verzekeringsmaatschappijen en beleggingsondernemingen te vinden, maar vaardigheden zijn tussen verschillende branches en sectoren van toepassing.Zij kunnen banen als managers of consultants voor eventuele grootschalige onderneming te vinden. Overheidsinstellingen hebben ook de financiële posities in te vullen en kunnen afgestudeerden te huren om projecten te leiden of de financiering van speciale programma's te evalueren.

 

Studenten moeten zorgvuldig overwegen opties. Executive opleidingen worden vaak ontworpen om de behoeften van werkende professionals te ontmoeten. Online cursussen biedt een kwaliteit van het onderwijs dat is gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen met plannen of geografische uitdagingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Executive Master in Insurance & Finance (in het Italiaans)

MIB Trieste School of Management
Campus Deeltijd 24 maanden March 2019 Italië Triëst

Een gespecialiseerde part-time Master opleiding in de Italiaanse taal, gericht op Verzekeringen, Finance & Risk Management geavanceerde competenties en ervaring. [+]

Deze part-time Master cursus wordt gehouden in het Italiaans en werd bedacht in samenwerking met Allianz SpA en Generali Group; werd nu geopend voor de markt. Het is gericht op high potentials en leidinggevenden in de sector Verzekeringen en financiën en duurt 24 maanden.

PROGRAMMA

De Executive Master in Insurance & Finance van MIB Trieste School of Management richt zich op de meest actuele verzekerings- en financiële problemen , gericht op het aanbieden van een geïntegreerde visie op organisatie- en managementprocessen in een bedrijf.

Evenals het bestuderen van de technische aspecten van de belangrijkste verzekeringsproducten, wordt veel aandacht geleverd aan gebieden zoals Organisatie, Marketing, HR en Strategie.... [-]


Executive Master's degree in business en finance

Centro de Estudios Garrigues
Campus Deeltijd 260 uur October 2018 Spanje Madrid

Executive Masters Programma in Business en Finance voor Advocaten biedt elementaire training voor economische en boekhoudkundige naar een bedrijfsjurist in staat stellen [+]

Executive Master in Business and Finance

&nbsp

&nbsp

Executive Masters Programma in Business en Finance voor Advocaten biedt elementaire training voor economische en boekhoudkundige naar een bedrijfsjurist in staat te stellen goed te interpreteren een balans, begrijpen een eenvoudige wiskundige relatie of kunnen omgaan met moderne systemen voor de behandeling informatie.

&nbsp

&nbsp

Benaderen

&nbsp

Programma-inhoud is georganiseerd in drie grote gebieden of blokken van onderwerpen:

&nbsp

Boekhouding en kwantitatieve Oppervlakte: heeft tot doel de basiskennis van de technische boekhouding, financiële analyse van het bedrijf, fundamentele financiële berekeningen en statistische grondslagen. ... [-]

Executive Master in Management van Financiële Instellingen

IEB - Instituto De Estudios Bursátiles
Campus Deeltijd 1 jaar April 2019 Spanje Madrid

In deze zin, een nieuwe oproep IEB Executive Master in Management van Financiële en aanbieders van beleggingsdiensten. De Master combineert technische opleiding met een holistische visie en het beheer ... [+]

Executive Master in Management van Financiële Instellingen

&nbsp

Toenemende concurrentie in de financiële sector heeft geleid banken met steeds geavanceerdere leiding van zijn onderneming vast te stellen, teneinde bij te blijven winstgevendheid en waardecreatie voor de aandeelhouders.

&nbsp

In deze zin is er sprake van een geleidelijke invoering van geavanceerde management modellen, die in combinatie met de toepassing van nieuwe technologieën zijn de pijlers van een financiële instelling met de roeping van leiderschap. Daarnaast is de looptijd van de sector hebben de regelgevers een nieuwe impuls te voeren om de financiële sector. Het Basel II Capital Accord en de inwerkingtreding van de IAS-normen zijn duidelijke voorbeelden. Dit is een ernstige wijzigingen in het beheer en de controle van de activiteiten van financiële instellingen. Daarom is de financiële sector professional is in een complexe en verfijnde, en die in de korte en middellange termijn tot een dramatische transformatie. ... [-]