close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Executive Finance 2021

Geld is het vet dat de tandwielen van de industrie draaiende houdt. Het is een bron die alle bedrijven afhankelijk zijn van de markten te verkennen, te produceren goederen en hun werknemers te betalen. Een professional met een Master in Executive Finance biedt bedrijven met de begeleiding en inzicht nodig zijn om hun waardevolle monetaire activa efficiënt te gebruiken.   Wat is een Master in… Meer informatie

Geld is het vet dat de tandwielen van de industrie draaiende houdt. Het is een bron die alle bedrijven afhankelijk zijn van de markten te verkennen, te produceren goederen en hun werknemers te betalen. Een professional met een Master in Executive Finance biedt bedrijven met de begeleiding en inzicht nodig zijn om hun waardevolle monetaire activa efficiënt te gebruiken.

Wat is een Master in Executive Finance? Het is een geavanceerde graad meest geschikt voor mensen met een interesse in het bedrijfsleven en economie. Tijdens een cursus van studie, studenten kijken naar de verschillende strategieën bedrijven gebruiken om projecten te financieren en te beheren cashflow. Er wordt geleerd om te evalueren hoe het geld door middel van een organisatie en de impact die de financiering van strategieën hebben op het gewenste resultaat beweegt. De verschillende hoofdstad bronnen en de technieken en instrumenten die worden gebruikt voor het bijhouden en organiseren deze financiële middelen worden ook besproken.

Afgestudeerden begrijpen hoe de nummers allemaal samenwerken en ontwikkelen van kritisch denken, wiskunde en boekhoudkundige vaardigheden. Ze worden geleerd om na te gaan hoe de financiële problemen invloed hebben op de levens van werknemers en medewerkers verbonden met een zakelijke onderneming. Studenten verwerven kennis over gemeenschappelijke procedures bank- en strategieën zoals ze bekend zijn met het ondernemingsrecht en ethische praktijken geworden. Sommige programma's plaatsen zelfs de nadruk op het gebruik van deze vaardigheden aan de moderne globalisering problemen op te lossen.

Verschillende universiteiten hebben verschillende kosten voor het collegegeld en vergoedingen. Studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van meer moeten contact opnemen met de opnames afdelingen van de instelling ze geïnteresseerd zijn in voor details.

Het verdienen van een Master in Executive Financiën bereidt studenten voor op leidinggevende functies. Het is gebruikelijk om de werkgelegenheid in banken, verzekeringsmaatschappijen en beleggingsondernemingen te vinden, maar vaardigheden zijn tussen verschillende branches en sectoren van toepassing.Zij kunnen banen als managers of consultants voor eventuele grootschalige onderneming te vinden. Overheidsinstellingen hebben ook de financiële posities in te vullen en kunnen afgestudeerden te huren om projecten te leiden of de financiering van speciale programma's te evalueren.

Studenten moeten zorgvuldig overwegen opties. Executive opleidingen worden vaak ontworpen om de behoeften van werkende professionals te ontmoeten. Online cursussen biedt een kwaliteit van het onderwijs dat is gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen met plannen of geografische uitdagingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
MIB Trieste School of Management
Trieste , Italië

Een parttime en gespecialiseerde mastercursus Italiaans, gericht op geavanceerde competenties en ervaring in verzekeringen en financiën. In de weekendformule kunnen alle deeln ... +

Een parttime en gespecialiseerde mastercursus Italiaans, gericht op geavanceerde competenties en ervaring in verzekeringen en financiën. In de weekendformule kunnen alle deelnemers ondertussen werken. Locatie: Milaan. -
Master
Deeltijd
24 maanden
Italiaans
11 mrt 2021
01 mrt 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op