Master's Programma in Film Studies in Italië

Kijk Masters Opleidingen in Film Studies in Italië

Film Studies

Italië heeft lange tijd een rijke traditie van pionieren op het gebied van het filmmaken. Master of Film studenten aan universiteiten en academische instellingen in Italië hebben de mogelijkheid de kern theorieën, concepten, methoden en praktijken van de film studies om te leren in een rijke en dynamische academische omgeving. Na het afstuderen, kunnen Master of Film leerlingen gaan op in de filmindustrie te werken in de pre-, productie of postproductie banen, of in filmstudies als leraren, schrijvers of critici.

Duurt ongeveer twee jaar wanneer genomen op een full time basis, zijn Master of Film programma opgebouwd uit termen van studie - als leerlingen moeten de lessen, lezingen, seminars en workshops met projecten en evaluaties afgewisseld binnen - en een laatste meester 's proefschrift proefschrift periode. Het proefschrift geeft Master of Film studenten in Italië in de gelegenheid om te laten zien wat ze geleerd hebben in het graduate programma.Verschillende Master of Film programma's variëren sterk in termen van concentratie, planning en meer, dus het is altijd een goed idee om meer informatie aan te vragen van de school in Italië. Men kan informatie met behulp van het snel en eenvoudig webformulier gekoppeld aan onderstaande vragen.

Als je een bachelor 's degree in een verwante reeds hebben afgerond en wil graag een expert in filmstudies worden, dan scroll naar beneden en klik voor meer informatie over Master of Film's in Italië, vandaag leren! 

Lees meer

Masteropleiding in hypergraphics

Quasar Design University in Rome
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 1 jaar March 2019 Italië Rome +1 more

Het doel van deze cursus is om studenten een professionele kennis van de film- en televisie 3D gebieden op te geven door middel van het aanleren van technieken die worden gebruikt in grote producties aanwezig in Italië en in het buitenland. [+]

Master in hypergraphics

Het doel van deze cursus is om studenten een professionele kennis van de film- en televisie 3D gebieden op te geven door middel van het aanleren van technieken die worden gebruikt in grote producties aanwezig in Italië en in het buitenland.

De leraar personeel wordt gemaakt door high profile professionals met ervaring in de nationale en internationale film- en tv-gebied. Lessen en workshops vinden plaats tijdens het maken van het verhaal tot aan de afwerking van het project in al zijn details, het bereiken van de realisatie van een commerciële of van een tv-opening sequentie of van een animatie en een Demoreel of Showreel inclusief de oefeningen die tijdens het jaar. De lessen vinden plaats op hetzelfde moment met praktische workshops met de constante aanwezigheid van leraren die zullen volgen en leiden studenten, ook het ver via een on-line begeleiding, in de creatie van elke stap, tot aan de productie van een volledige bioscoop of televisie projecten. Bedrijven van de productie, animatie, postproductie en digitale visuele effecten, in de loop van het jaar, zal gastheer van studenten voor curriculaire fasen, om de educatieve waarde van de cursus.... [-]


Gespecialiseerd Master in internationale scenarioschrijven en productie

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Italië Milaan Rome Piacenza Cremona +3 more

De Master in International Screenwriting en productie is een graduate programma dat gericht is op het creëren van professionele scriptschrijvers, verhaal redacteuren en producers, hen te voorzien van een grondige kennis van de audiovisuele industrie en een sterke kennis van de storytelling technieken, die het hart van ieder project zijn speelfilm en tv-series ... [+]

De Master in International Screenwriting en productie is een graduate programma dat gericht is op het creëren van professionele scriptschrijvers, verhaal redacteuren en producers, hen te voorzien van een grondige kennis van de audiovisuele industrie en een sterke kennis van de storytelling technieken, die het hart van ieder project zijn speelfilm en tv-series.

De MISP is een full-time intensieve cursus, met een maximale inschrijving van 42 studenten.

Het diploma, afgegeven door Università Cattolica, wordt erkend als een eerste niveau Master's degree door de Italiaanse regering.

leerdoelen

De MISP zullen studenten in staat om de benodigde kennis te verwerven om te werken in de entertainment-industrie, zowel als schrijvers en / of professionals die werkzaam zijn in de productie of distributie bedrijven, tv-netwerken, talent agentschappen of de productie assistenten.... [-]