Master's Programma in Film Studies in Hongkong

Bekijk alle Master's Programma's in Film Studies in Hongkong

Film Studies

Film is een methode van creatieve verhalen, die multi-zintuiglijke elementen zoals geluid, beeld, muziek, script en meer combineert. Master of Film studenten worden aangetrokken door de kunstvorm voor een verscheidenheid van redenen, en, bij het afstuderen, worden ze gekwalificeerd zijn om een ​​verscheidenheid van loopbaantrajecten, variërend van zeer praktijkgerichte productie banen te academisch schrijven of lesgeven werk voort te zetten. Master of Film opleidingen aan de universiteiten in Hong Kong uitdaging studenten met een hoger niveau van natuurlijk materiaal, dat voortbouwt op een fundering die werd gelegd in een verwante bacheloropleiding 's.

Meestal nemen een tot twee jaar in beslag, Master of Film's in Hong Kong studenten eisen te wonen lezingen, seminars en workshops om te leren over de theorieën en concepten integraal te filmstudies.Verder, Master of Film studenten in Hongkong complete projecten, assessments en meester 's thesis dissertaties om hun begrip van de genoemde begrippen, en hun vaardigheden in het produceren van werken van hun eigen land te tonen. Elke Master of Film programma is anders, dus is het belangrijk om meer gedetailleerde informatie rechtstreeks van de universiteit in Hong Kong krijgen, met het verzoek via het webformulier gekoppeld aan hieronder.

Naar de volgende stap in de richting van je belonen toekomst in de filmindustrie of in filmstudies nemen, scroll naar beneden en klik voor meer informatie over Master of Film's in Hong Kong, meteen te lezen!

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here