Master's Programma in Film Studies in Frankrijk

Vergelijk Graduate Studies in Film Studies in Frankrijk

Film Studies

Filmwetenschap is een diverse academische omgeving, variërend van zeer praktijkgericht beroepsonderwijs studies om meer academische, theoretische onderzoeksgebieden. Evenzo kan Master of Film afgestudeerden loopbaan in filmproductie vinden - het vullen van dergelijke posities als scenaristen, regisseurs, producenten, verlichting technici, ontwerpers en redacteuren - of in de analyse als leraren, schrijvers, critici en meer. Universiteiten in Frankrijk bieden Master of Film studenten de mogelijkheid om hun begrip van de film, als basis in een verwante bachelor 's-programma, uit te breiden in een omgeving met een rijke traditie van uitmuntendheid op het gebied van bewegende beelden.

Master of Film studenten in Frankrijk wonen cursussen, seminars, lezingen en workshops, maar ook de mogelijkheid hebben om hun vaardigheden en begrip van de belangrijkste concepten te tonen door middel van projecten, assessments en een master 's proefschrift.De meeste Master of Film's in Frankrijk laatste een tot twee jaar en sommige kunnen worden gemaakt op een full-time of part-time schema. Contact op met de universiteiten die Master of Film's in Frankrijk rechtstreeks via het webformulier op deze site voor meer informatie.

Als je zijn gewijd aan meer te leren over film, hetzij bij een kritische of praktisch perspectief (of een combinatie daarvan), dan scroll naar beneden en klik voor meer informatie over Master of Film's in Frankrijk, vandaag lezen!

Lees meer

Door de staat gecertificeerd Advanced Postgraduate Diploma in Animated Filmmaking

MOPA
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Arles

Een tweejarige opleiding op masterniveau voor gevorderden, afgeleverd in het Engels en gericht op externe studenten met drie jaar studie na het middelbare schooldiploma, en niet de MOPA Study Cycle 1 voltooid. [+]

Verander je passie voor CG-animatie in een winnende carrière

Een tweejarige opleiding op masterniveau voor gevorderden in het Engels en gericht op het overbrengen van studenten met drie jaar niet-gegradueerde studie of vergelijkbare werkervaring.

Heb je een undergraduate-kwalificatie of vergelijkbare ervaring in de digitale kunst, ben je op zoek naar een door de overheid geaccrediteerde animatiecursus op mastersniveau? MOPA in de voetsporen van MOPA afgestudeerden die zowel technische vaardigheden hebben beheerst als storytelling werken nu in The Mill, Aardman Studios, DoubleNegative, Mikros en meer ... winnende prijzen zoals SIGGRAPH en op de shortlist voor de OSCARS .

Gekwalificeerd en klaar om je aan te sluiten bij professionele teams zodra je bent afgestudeerd, een MOPA kwalificatie is het paspoort voor ambitieuze carrières in een wereld van internationale studio's en kansen.... [-]


MFA in filmmaken

EICAR
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

EICAR, de enige filmschool in continentaal Europa met een Engels taal curriculum, biedt een tweejarige Master of Fine Arts programma in filmmaken met 5 Majors - Wijzen, Screenwriting, Camerawerk, produceren en bewerken. De School biedt graden en programma's met de nadruk op praktische ervaring en filmmaken team werkproces. Met een klas van 15 studenten, geven we de voorkeur directe studio werk en ... [+]

MFA in Filmmaking

EICAR, de enige filmschool in continentaal Europa met een Engels taal curriculum, biedt een tweejarige Master of Fine Arts programma in filmmaken met 5 Majors - Wijzen, Screenwriting, Camerawerk, produceren en bewerken.

De School biedt graden en programma's met de nadruk op praktische ervaring en filmmaken team werkproces. Met een klas van 15 studenten, geven we de voorkeur directe studiowerk en kleine groep praktische oefeningen, waar lessen kunnen bezinken.

EICAR MFA programma integreert ook een directe kennis van professionele verantwoordelijkheden, zoals het produceren van een Client klasse waar de studenten wordt verwacht dat ze een commercieel te produceren op termijn als een team.... [-]