MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters Programma's op de Filippijnen 2019/2020

Een Master in de Filippijnen is een unieke ervaring dan mengsels academici en cultuur. Het is veel meer dan een uitstekende opleiding, maar ook een culturele ervaring die intellectuele groei kan bevorderen. Filippijnse cultuur is een mix van Spaanse en Amerikaanse, ook met invloeden van de Arabische, Chinese en Indiase culturen. Andere dingen te ontdekken zijn enkele van de tropische eilanden die deel uitmaken van de Filippijnen. Er zijn tal van zee-avonturen, tot dynamische steden, een bruisend nachtleven, en de vele bezienswaardigheden te zien.

Er zijn vele hoge kwaliteit Master in de Filippijnen programma's die kunnen passen bij de behoeften van alle studenten. Sommige van de Master in de aangeboden Filippijnen programma's zijn in het gebied van business, met inbegrip van management en ondernemerschap. Er zijn ook veel mogelijkheden op het gebied van gezondheid, economie, communicatie, maatschappelijk werk, sociologie en engineering, waaronder een aantal anderen. Met een Master in de Filippijnen, kunnen studenten kiezen uit full-time, part-time, of online studies.

Meer informatie over een Master in de Filippijnen hieronder! Neem de volgende stap vandaag nog!

gevonden resultaten Filter

Master in sociaal werk

Miriam College
Campus Voltijd 2 jaren November 2019 Filipijnen manilla

De Master in Social Work (MSW) is een onderzoeks- en beleidsgericht afstudeerprogramma bedoeld voor maatschappelijk werkers en sociale ontwikkelingswerkers.

Master in de strategische bedrijfseconomie

University of Asia and the Pacific
Campus Deeltijd 11 maanden Augustus 2020 Filipijnen Pasig

Het Strategisch Bedrijfseconomie Programma (SBEP) is exclusief voor senior executives zoals u die topmanagementsposities bekleedt en die een actieve rol spelen bij het formuleren en implementeren van de algemene strategieën en managementbeleid van uw organisatie.

Meesters in de politieke economie - avondprogramma

University of Asia and the Pacific
Campus Deeltijd 4 jaren Augustus 2020 Filipijnen Pasig

Geïnspireerd door de cursus Philosophy, Politics and Economics (PPE) van de Universiteit van Oxford, streeft UA & P's Politieke Economie programma om studenten te voorzien van vaardigheden die hen in staat stellen de maatschappij te onderzoeken via verschillende lenzen-politieke wetenschappen, filosofie, economie, geschiedenis, sociologie en sociale Niet alleen vanuit een lokaal, maar ook vanuit een regionaal en globaal perspectief.

Meester in de informatietechnologie

University of Asia and the Pacific
Campus Voltijd Augustus 2020 Filipijnen Pasig

Het Master in Information Technology (MIT) programma streeft ernaar om de complete IT-professional te produceren - even geschikt als software engineer, systeembeheerder, bedrijfsanalist en onderzoeker. De Master's Degree geeft de afgestudeerde een voorwaarde in de IT-industrie, omdat het studenten niet alleen beheerders, maar ook managers, senior ingenieurs, strategische planners, voorlichtingsofficieren, ondernemers en opvoeders afstuderen.

Master in toegepaste bedrijfseconomie

University of Asia and the Pacific
Campus Deeltijd 2 jaren Augustus 2020 Filipijnen Pasig

Het Toegepaste Bedrijfseconomie Programma (ABEP) is een masterprogramma voor jonge managers die op zoek zijn naar meer dan de gebruikelijke in een afgestudeerde business course. ABEP is trots op zijn meer dan 30 jaar ervaring in planning en analyse van bedrijfs- en economische beleidsmaatregelen die zijn oorsprong hebben in het Centrum voor Onderzoek en Communicatie, de voorloperinstelling van de Universiteit van Azië en de Stille Oceaan (UA & P).

Master in internationaal leiderschap

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaren November 2019 Filipijnen manilla Verenigde Staten VS Online +3 more

Voor de leiders van de overheid, non-gouvernementele, educatieve en zakelijke instellingen over de hele wereld

Master in internationaal onderwijs

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online Voltijd Deeltijd 2 jaren November 2019 Filipijnen manilla Verenigde Staten VS Online +3 more

Een twee-jarige opleiding (inclusief scriptie) voor internationale opvoeders. Bevat basiscursussen in methoden van onderzoek, evenals gespecialiseerde cursussen, zoals e-learning, cross-culturele psychologie, taalkwesties, vergelijkende onderwijssystemen.

Master of Public Administration (MPA)

Aldersgate University
Campus Voltijd November 2019 Filipijnen Solano

Master of Public Administration (MPA). Major in: Fiscale management; Development Management; Knowledge Management en Human Resource Management. Dit graduaat geschikt voor politici, bestuurders, toezichthouders, en technisch personeel betrokken bij de volgende is: Local Government Units; Rijksoverheid agentschappen; Overheid gerelateerde programma's, projecten en kantoren ...

meester in het openbaar bestuur

Central Colleges of the Philippines
Campus November 2019 Filipijnen Quezon stad

De graduate school van de CCP werd opgericht in 1979 onder de regering erkenning C-002, gedateerd 6 juni 1979, te beginnen met een eerste aanbod van MBA en MAT.Als uitdrukking van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en in stand te houden voor de armen en verdienstelijke ambitieuze afgestudeerden aan een hogere te zoeken

Master in ontwikkelingsbeheer

Asian Institute of Management
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Filipijnen Makati

De Master in Development Management (MDM) is een intensief, innovatief en praktijkgericht programma van 12 maanden dat studenten de vaardigheden geeft die vereist zijn om de belangrijkste ontwikkelingsproblemen van vandaag te begrijpen, evidence-based strategische oplossingen te ontwerpen en de implementatie van de programma's te beheren. sociaal welzijn creëren en ondersteunen met bedrijfsefficiëntie en gelijkheid in gedachten.