Filter
Master Studies
Filipijnen Solano Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters in de Verenigde Solano op de Filippijnen 2019

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Master's Opleidingen in de Verenigde Solano op de Filippijnen

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Filipijnen
Solano
Studievorm
Tempo
Aldersgate University

Master of Public Administration (MPA). Major in: Fiscale management; Development Management; Knowledge Management en Human Resource Management. Dit graduaat geschikt voor ... [+]

Master of Public Administration (MPA)

Major in: - Fiscale management - Development Management - Knowledge Management - Human Resource Management Deze graduaat is geschikt voor politici, bestuurders, toezichthouders, en technisch personeel betrokken bij de volgende: - Local Government Units - Nationale Overheidsorganen --overheid gerelateerde programma's, Projecten en Kantoren

[-]
Filipijnen Solano
November 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands