Filter
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Programma's in Familiebedrijf 2019

Een master's degree is perfect voor studenten die hun studies verder in een meer specifieke vakgebied dan een undergraduate programma kan doorgaans. Dit programma is een goede follow-up van een bachelor's degree en duurt meestal tot twee jaar in beslag.

Wat is een Master in Family Business? Deze opleiding leert geraffineerde zakelijke vaardigheden binnen de context van familie dynamiek. Studenten leren hoe een effectieve financiële strategie, vermogensbeheer portfolio en het beleid voor het uitvoeren van activiteiten te ontwikkelen. Enkele van de belangrijkste aspecten van het familiebedrijf management duidelijk de rollen en verantwoordelijkheden van elk lid, tot oprichting van effectieve communicatie en het creëren van balans tussen zakelijk en gezinsleven. De studenten leren hoe de belangen van de familie met rijkdom overname fuseren tot een sterke toekomst te ontwikkelen voor iedereen.

Studenten die deze master diploma te verdienen zijn beter voorbereid op de unieke uitdagingen van het bezitten van een familiebedrijf geconfronteerd. Ze begrijpen het belang van het creëren van een evenwichtige familierelaties tijdens het rijden succesvolle zakelijke resultaten.

Collegegeld en vergoedingen in verband met dit programma variëren tussen instellingen. Neem contact op met de opnames afdelingen van de colleges u geïnteresseerd bent in het bijwonen.

Het bedrijfsleven en de carrièremogelijkheden na afloop van dit programma kan worden eindeloos. Afgestudeerden zijn in staat om hun eigen familie bediende bedrijven binnen het domein van hun persoonlijke en financiële belangen te starten. Sommige afgestudeerden kunnen investering bedrijven vestigen of financiële diensten verlenen aan particulieren en bedrijven, terwijl anderen leunen in de richting van de technologische industrie of maak productlijnen afgestemd op nichemarkten. Gezinnen hebben de vrije loop over hun toekomst en wat het bedrijfsleven streeft zij wensen uit te oefenen.

Online programma's zijn beschikbaar voor werkende professionals en degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over lange afstand. Door uw zoekopdracht uit te breiden naar online opties zijn, verhoogt u uw zwembad van de universiteiten evenals uw opname potentieel. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Familiebedrijf

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

De Master in Strategic Management Family Business is een programma dat de fundamentele concepten met betrekking tot management en leiderschap bestrijkt ... [+]

De Master in Strategic Management Family Business is een programma dat de fundamentele concepten met betrekking tot het beheer en de richting van familiale ondernemingen omvat, en de verschillende processen en tools nuttig zijn voor een efficiënte uitvoering van deze bedrijven.

Door het articuleren van pedagogische discussie over de theoretische en praktische gevallen, in een ruimte van interactie gestimuleerd door de docenten en door het gebruik van een Virtual Campus, zal een persoon culminerend Masters in Strategic Management Family Business worden gekwalificeerd om: - Ontwikkelen functies toepassen Family Business Management vaardigheden geleerd in de cursus.

Inzicht hebben in de specifieke kenmerken van familiebedrijven en beheren van relaties Company - Familie - Woning. Suggestie ideeën en oplossingen voor de problemen in familiebedrijven, het bereiken van de duurzaamheid daarvan. Ken en gebruik de nieuwste tools op het gebied van beheer van familiebedrijven. Begrijpen en ontwikkelen van leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van familiebedrijven. Ontmoet andere algemene aspecten voor de uitgebreide beheer van het familiebedrijf als het beheer van het milieu, kwaliteit en zakelijke projecten. ... [-]
Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands