22 Master Opleidingen in Executive opleidingen 2024

Master Opleidingen in Executive opleidingen 2024Filter
    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels, Frans

    In een steeds meer geglobaliseerde en competitieve wereld, waar het heden en de toekomst van het bedrijfsleven op buitenlandse markten liggen, biedt de Executive Master in International Business (EMIB) een oplossing voor de groeiende vraag naar professionele expertise in internationale zakelijke en buitenlandse handel.

    • Online USA

    2 jaar

    Blended

    Engels

    De online en Executive Master of Public Administration-programma's van OHIO rusten u uit voor leiderschapsrollen bij de overheid, non-profitorganisaties, de publieke sector en nood- en crisisbeheer. Of u nu kiest voor een volledig online programma of een programma dat online leren combineert met face-to-face netwerkmogelijkheden met collega's en faculteitsleden, u bent goed voorbereid om aanzienlijke, positieve veranderingen teweeg te brengen en tegelijkertijd aan de publieke behoeften te voldoen.

    • Rome, Italië
    • Italy Online, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Versterk uw vaardigheden en ontwikkel fundamentele vaardigheden op elk gebied van Human Resource Management. Kies een internationale Master, met bootcamps in het buitenland en Career Services op maat voor jou.

    • Houston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Verdien vanuit je luie stoel een masterdiploma aan een van de beste Hospitality Management-programma's ter wereld. Dit programma biedt u de flexibiliteit om uw professionele leven, uw persoonlijke leven en uw academische studies in evenwicht te brengen door verkorte lessen volledig online aan te bieden vanuit het comfort van uw huis, werkplek of reisbestemmingen. Het Executive Masters-programma is ontworpen voor drukke professionals zoals jij die willen excelleren en verbinding willen maken met een netwerk van internationale marktleiders.

    • Sydney, Australië
    • Moore Park, Australië
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Executive Master of Strategic Communication is een nieuwe postdoctorale UTS graad, die geavanceerde studie biedt voor communicatieprofessionals die werkzaam zijn in bedrijfs-, overheids-, organisatorische of marketingcommunicatie, reclame of public relations. De cursus staat open voor kandidaten met minimaal drie jaar ervaring in professionele openbare communicatie en een bachelordiploma.

    • Ancona, Italië

    Full time

    173 uur

    Afstand leren

    Italiaans

    w.academy is de Business School geboren in de liquide samenleving, waar alles stroomt en je niet kunt stoppen. Het is onze rol om potentieel te kanaliseren, te verbeteren en te contextualiseren naar wat de markt vandaag vraagt. Wij zijn ervan overtuigd dat opleiding nodig is om te werken en dat opleiding nodig is om te werken. Daarom hebben we gedacht aan een gevarieerd trainingsaanbod van Masters geschikt voor verschillende behoeften en verschillende vaardigheden. We hebben Liquid Learning geïmplementeerd, met de integratie van live en on-demand content zodat zelfs degenen die werken de kans krijgen om te trainen. We creëren speciale trajecten om talenten op te leiden, en we doen dit via onze mentoren, professionals en sectormanagers die weten wat het betekent om in een bedrijf te verhuizen. Omdat, voor ons, degenen die kunnen doen, lesgeven. Na een zorgvuldige analyse van de verzoeken en behoeften van bedrijven en de markt, heeft w.academy besloten om de Master in Export Management & International Marketing aan te bieden, een pad dat het mogelijk maakt om de nodige vaardigheden te verwerven om bedrijfscontexten te betreden die internationaal opereren. Niet alleen praktische training van tools en vaardigheden, maar de master heeft ook tot doel de geest van toekomstige professionals die in de internationale sector gaan werken te trainen en hen voor te bereiden op de multiculturele context die ze zullen tegenkomen.

    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    26 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het Cranfield Senior Leader Apprenticeship+ Logistics and Supply Chain Management (Executive) PgDip + MSc-programma is in twee delen ontworpen. Deel I biedt een onderscheidende en samenwerkende leerervaring, met intense en interactieve klassikale sessies. Je ontwikkelt vaardigheden, kennis en vertrouwen op het gebied van inkoop, logistiek en supply chain management, waardoor je effectievere leiders binnen je organisaties kunt worden. Ons wereldwijd toonaangevende onderwijsteam legt een grote nadruk op uitdagingen uit het echte leven en best practices uit de sector, die u kunt toepassen op uw eigen organisatie. Dit programma verbetert uw vermogen om kritisch de tools en technieken te selecteren die het meest relevant zijn voor de uitdagingen waarmee uw organisaties worden geconfronteerd. Na succesvolle afronding van de aangeleerde modules bent u gekwalificeerd om door te stromen naar Deel II, de Executive Logistics and Supply Chain Management MSc, waarmee u uw leerproces kunt versterken en een belangrijk werkgericht project binnen uw organisatie kunt voltooien. Succesvolle afronding van de MSc biedt u een unieke kans om volledig lidmaatschap te verwerven van het Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) en European Logistics Associations (ELA), de drie toonaangevende beroepsorganisaties op het gebied van logistiek, inkoop en supply chain management. U profiteert van een divers studentencohort en de directe betrokkenheid van onze faculteit bij mondiale bedrijven. Na succesvolle afronding van deel I en deel II ontvangen afgestudeerden de MSc Logistics and Supply Chain Management (Executive) en hebben ze een diep inzicht in hedendaagse zakelijke kwesties en het vermogen om actieve leiderschapsrollen op zich te nemen.

  • Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Frans

    De Specialized Masters® Manager of Performance and Industrial Transformation-training dekt dus de belangrijkste gebieden van het industriële bedrijf. Sociale en ecologische verantwoordelijkheid, personeelsbeheer, managementcontrole of operationele uitmuntendheid (lean management) worden bestudeerd om de grenzen van de huidige modellen te bepalen en na te denken over opkomende en innovatieve oplossingen.

  • Full time

    Op de campus

    Frans

    De MAnAger Specialized Masters of LA SuppLy Chain aan de Brest business school bereidt studenten voor op functies met functionele en operationele verantwoordelijkheden in de toeleveringsketen.

    • Málaga, Spanje
    • Marbella, Spanje
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Reclame en marketing zijn sleutelinstrumenten in de kennis en ontwikkeling van bedrijven, projecten en organisaties in de huidige samenleving. Een product of dienst zal niet het gewenste succes behalen als niet de juiste tools worden toegepast voor de commercialisering ervan.

    • Boston, Verenigde Staten

    Deeltijd

    16 maanden

    Op de campus

    Engels

    U kunt diepe kennis van de wereldwijde business die bereidt u om samen te werken tussen culturen en te concurreren op internationaal niveau te krijgen.

  • Deeltijd

    Op de campus

    We bieden je de Master's Degree in Finance van IESA, een zeer gespecialiseerd programma op het gebied waarmee je je kunt verdiepen in de grote aspecten van de financiële wereld, zoals kapitaalstructuren, kapitaalbudgettering, financieringsbeslissingen en marktefficiëntie, zodat je dat kunt succesvol presteren op het gebied van instellingen, investeringsbankieren en op het gebied van management, risico en corporate finance.

  • Afstand leren

    Engels

    • Honolulu, Verenigde Staten
    • Hanoi, Vietnam

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Als Vietnam komt volledig op het economische wereldtoneel, nieuw en voortdurend veranderende eisen worden gesteld aan zakenlieden in alle bedrijfstakken. Om succes te beheren deze uitdagingen, vandaag uitvoerende moet beschikken over sterke analytische vaardigheden, het vermogen om strategisch te denken, en effectief leiderschap mogelijkheden.

    • Harrison, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Het Master of Science in Finance-programma van Manhattanville College richt zich op het verder gaan dan de cijfers om de grotere impact van financiën op een organisatie te begrijpen. De rol van de CFO in toporganisaties is geëvolueerd van het kraken van cijfers tot de strategische partner van de CEO. De vraag naar slimme, communicatieve en doordachte mensen in financiële topfuncties zal in de toekomst nog meer toenemen.