Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Masters Opleidingen in Executive Human Resources 2019

De arbeid die door medewerkers is cruciaal voor het succes van bedrijven. Overheidsinstellingen zijn ook in de concurrentie aan te trekken en te behouden de beste gekwalificeerd personeel, dat is de reden waarom organisaties moeten de geavanceerde vaardigheden van mensen met een Master in Executive Human Resource Management diploma.

 

Wat is een Master in Executive Human Resource Management? Het is een postgraduaat dat verder ontwikkelt de vaardigheden van human resources professionals. Deze programma's kijken naar de organisatorische kwesties ondernemingen te maken hebben en studenten voor te bereiden met strategieën om uitdagingen te overwinnen. Studenten dekken onderwerpen met betrekking tot het arbeidsrecht, contracten en voordeel pakketten zoals ze bekend zijn met de software tools en organisatiestructuren vaak gebruikt door grote bedrijven geworden. Andere onderwerpen van de studie kunnen onder vakbondsvorming, opleiding van personeel en de internationale arbeidsnormen trends. Specialisatie is het vaak mogelijk, en sommige van deze programma's richten zich specifiek op de arbeidsmarkt problemen waarmee unieke industrieën.

 

Net als veel post graduate studies, deze programma's verbeteren de communicatie en de leidinggevende capaciteiten van de leerlingen. Afgestudeerden hebben verworven vaardigheden die nodig zijn om werknemers te motiveren en conflicten op te lossen. Ze leren ook aan gekwalificeerde sollicitanten te identificeren om nieuwe posities te vullen. Op zeer hoog niveau, deze afgestudeerden zijn in staat om het inhuren van campagnes te maken en te adviseren top level executives van mogelijke strategieën voor het voldoen aan de behoefte aan personeel van hun organisatie.

 

De kosten van een Master in Executive Human Resource Management mate verschilt per instelling. Studenten worden aangemoedigd om contact op met de scholen ze geïnteresseerd zijn in voor specifieke informatie over vergoedingen en collegegeld.

Na het voltooien van een van deze programma's, kunnen afgestudeerden worden gekwalificeerd om het management niveau rollen aannemen in de human resources afdelingen van elke grootschalige organisatie.De vaardigheden van deze professionals zijn over vele verschillende branches en sectoren van de economie van toepassing. Sommigen kunnen zich specialiseren in de personeelsbehoeften voor specifieke sectoren of regio's. Internationale bedrijven huren ook top level human resources deskundigen om problemen waarmee migrerende werknemers te beheren.

 

Het is belangrijk om te beginnen rekening houdend met alle beschikbare opties voor het voortgezet onderwijs zo snel mogelijk. Executive programma's worden vaak speciaal ontworpen voor werkende professionals en bieden vele handige online cursus. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Executive Human Resources

Sida Group Management Academy

De Executive Master in personeelsadministratie en management is een operationele en effectieve training, ontworpen met de bedoeling om, door de directe ervaring van degen ... [+]

verband

De huidige sociaal-economische situatie vereist flexibele organisaties die in staat zijn om concurrerende uitdagingen zoals globalisering het hoofd te bieden, in een scenario dat wordt gekenmerkt door voortdurende variabiliteit.

In deze context heeft personeelsbeheer onlangs een centrale rol gekregen in strategische en organisatorische beslissingen van bedrijven en het is daarom van essentieel belang om te weten hoe deze op een optimale manier te identificeren, organiseren, beheren en optimaliseren. Personeelsbeheer neemt dus een fundamentele functie aan en het professionele referentiecijfer is vereist om leidinggevende vaardigheden, innovatievermogen, vermogen om problemen op te lossen en systemisch denken te hebben, het vermogen om te kiezen uit de vele externe kansen die het best voldoen aan de vooruitzichten van 'organisatie.... [-]

Italië Ancona Bologna Rome Napels Verona Milaan  + 3 Meer
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

De Master in Human Resources Management, naast je voorbereiden als een leider en specialist in het management van Human Capital en je opleiden om globale oplossingen te b ... [+]

De Master in Human Resources Management, naast je voorbereiden als een leider en specialist in het management van Human Capital en je opleiden om globale oplossingen te bieden voor de behoeften van werving en behoud van personeel, maakt je curriculum vitae mogelijk en vergroot exponentieel je kansen op inbrengen en verbeteren arbeid.

Met dit alles is deze Master in Human Resources Management ontworpen voor iedereen die zijn professionele carrière wil ontwikkelen in een van de afdelingen die het meest wordt gewaardeerd door bedrijven van het hoogste niveau.

Kies om te trainen op EUDE Business School, een van de belangrijkste business schools in Europa die al meer dan 100.000 studenten heeft opgeleid, met masters die voorkomen in de topposities van prestigieuze internationale ranglijsten.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Deeltijd
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands