4 Master Opleidingen in Event Management in Londen, Verenigd Koninkrijk for 2024

Master Opleidingen in Event Management in Londen, Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Milan, Italië
    • Rome, Italië
    • + 3 more

    Deeltijd

    12 maanden

    Blended

    Engels

    De Executive Master in Business of Events for Sports, Entertainment and Exhibition Industries is een wereldwijde ervaring die wordt aangeleerd via 6 modules in 5 steden in Europa en het Midden-Oosten.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Evenementen spelen een essentiële rol in het zakelijke, culturele en sportieve leven van alle landen. De afgelopen jaren is er een opwindend nieuw beroep ontstaan: evenementenplanners die een breed scala aan evenementen ontwerpen en organiseren en de grote verscheidenheid aan bestemmingen en locaties waar ze plaatsvinden op de markt brengen. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die willen beginnen of verdere vooruitgang willen boeken in een carrière op managementniveau in het snelgroeiende vakgebied van evenementenmanagement. Londen is een ideale plek om evenementen te bestuderen, met veel locaties in de buurt. Als regelmatig gastheer van sport- en culturele evenementen van wereldklasse, zoals Wimbledon, de London Marathon, Notting Hill Carnival en de London Fashion Week, maar ook van eenmalige mega-evenementen zoals de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen en de Rugby van 2015 Het WK voetbal in Londen wordt algemeen erkend als de hoofdstad van wereldevenementen. Met enkele honderden locaties en een overvloed aan internationale zakelijke en recreatieve evenementen is Londen een wereldleider in deze dynamische industrie. Deze cursus onderzoekt de strategische ontwikkeling, het ontwerp en de logistieke organisatie van veel verschillende soorten evenementen. Je leert ook hoe evenementen en conferenties bijdragen aan het verrijken van de levens van gemeenschappen en het verbeteren van de communicatie in het bedrijfsleven, de politiek en het professionele leven. Het proefschrift biedt u verdere gelegenheid om een conferentie- of evenementenonderwerp diepgaand te onderzoeken. De cursus wordt gegeven door ervaren academici en praktijkmensen uit de industrie en biedt waardevol inzicht in deze opwindende industriële sector.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De evenementenbranche is een dynamische en snelgroeiende sector die commerciële en creatieve expertise vereist. Veel organisaties investeren nu in livecommunicatie om ervaringen voor klanten te creëren, werknemers te motiveren en betekenisvolle merkreclame te ontwikkelen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels