MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters 2019/2020 Europa

Europa, ondanks het feit dat de op een na kleinste continent op de wereld, is een van de leidende spelers in de mondiale zaken, maar ook als het epicentrum voor de westerse beschaving en cultuur. Overal in Europa, wordt u geconfronteerd met een prachtig, goed bewaard gebleven architectuur van de oudheid tot modern. Musea in overvloed, de keuken is heerlijk en gevarieerd, en tientallen van de wereld talen worden gesproken. Europa is een wereldleider in internationale betrekkingen en mondiale politiek, dus geen kwestie wat je academische interesses zijn, kunt u een Master Degree in Europa aan uw behoeften te vinden.

Europa is de thuisbasis van enkele van de oudste en meest prestigieuze universiteiten ter wereld en je kunt bijna overal op het continent voor een hoge kwaliteit Master Degree in Europa programma. Een Master Degree in Europa zal indruk op de toekomst potentiële werkgevers, en uw tijd doorgebracht in Europa zullen uw ogen te openen voor vele mogelijkheden en kansen.Opties voor een Master Degree in Europa onder andere full-time, part-time en online studies, voldoen aan de behoeften van de meeste elke student.

Aarzel niet, start uw zoektocht naar een Master Degree in het Europa van vandaag! U kunt hieronder bladeren door de opties of smalle uw zoekopdracht met de zoekvakken boven!

gevonden resultaten Filter

Master in internationale financiën

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Moskou

De International Finance Faculty (MFF) biedt opleidingen voor bachelors en masters op het gebied van voorbereiding "Economie". Na afronding van de training ontvangen studenten een diploma van de staatsnorm van de Finance University onder de regering van de Russische Federatie en hebben ze ook de mogelijkheid om een ​​diploma te behalen bij een van de prestigieuze westerse partneruniversiteiten.

Grenoble Master in International Business (MIB)

GISMA
Campus Voltijd 24 maanden September 2020 Duitsland Berlijn

Het Master in International Business-programma gebruikt een internationaal perspectief om de belangrijkste concepten en vaardigheden van succesvol management te benaderen. Het programma onderzoekt de meest fundamentele concepten in internationale bedrijven, waaronder marketing, accounting, bedrijfsrecht en strategisch management.

Master in Digital Project Management en Consulting

ESCP Europe Madrid Campus
Campus Voltijd 15 maanden September 2020 Spanje Madrid

Vanwege de competitieve internationale zakelijke omgeving, investeren bedrijven in het werven van getalenteerde mensen die zijn opgeleid als adviserende strategen of als managers van internationale zakelijke projecten, om strategische initiatieven te leiden in een wereldwijde en digitale omgeving. De MSc in digitaal projectmanagement

Masters in internationaal zakendoen

Hult International Business School
Campus Voltijd 11 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten San Francisco Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigd Koninkrijk Londen Cambridge +5 more

Bereid je voor om een snel veranderende wereldwijde zakelijke omgeving te betreden en impact te hebben vanaf de eerste dag met onze eenjarige master in International Business.

MScF in International Finance

Geneva Business School (GBS)
Campus Voltijd 22 - 1 maanden Februari 2020 Zwitserland Genève Spanje Barcelona Madrid +3 more

De Master of Science in Finance met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door middel van rigoureuze training in de conceptuele, analytische en empirische fijne kneepjes van moderne internationale financiën en investeringen.

Master in Service Design

POLI.design
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Italië Milaan

De Specializing Master in Service Design is speciaal ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag naar professionals die specifiek in staat zijn om de complexiteit van het ontwerpen van een dienst aan te kunnen. Om dit doel te bereiken, integreert de Specialisatie algemene theorie met methodologie en hands-on ervaring gericht op het creëren van systemische, complexe oplossingen die materiële en immateriële componenten mengen.

Executive Master in International Business (100% online) - Engels volgen

ESCP Europe
Online Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Spanje Spanje Online

De Executive Master in International Business (EMIB) is een online programma met 14 management- en leiderschapscursussen Master Thesis. Deze bieden u de vaardigheden die nodig zijn voor vele strategische gebieden van een bedrijf dat op internationale markten handelt.

Master's in Marketing Management (MiMM)

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Zwitserland St. Gallen

De masteropleiding in Marketing Management (MiMM) leidt studenten op die geïnteresseerd zijn in klanten en ontwerpt om reflecterende, competente en ondernemende persoonlijkheden te worden. Het programma richt zich op klanten. Met een uitgebreid en academisch gefundeerd onderwijs op het gebied van consumentengedrag en marktonderzoek, leren studenten hoe ze een bedrijf klantgericht kunnen runnen, enerzijds, en hoe ze kunnen voldoen aan de eisen van de klant, anderzijds, om ervoor te zorgen dat bedrijven in staat zijn om succesvol hun weg te vinden in de wereldwijde concurrentie.

Master of Business Administration in de internationale hospitality (mba)

Hotelschool The Hague
Campus Voltijd 13 maanden Augustus 2020 Nederlanden Amsterdam

De Master Programma van Hotelschool Den Haag onderwijst de volgende generatie van gastvrijheid leiders en richt zich op het concept van gastvrijheid innovatie, business development en verandering.

Master in de wiskunde

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Groothertogdom Luxemburg Luxemburg stad

De Master in Mathematics is een flexibel hoogwaardig curriculum dat dicht bij de echte behoeften van de studenten en de arbeidsmarkt staat. Toegewijd aan excellentie, biedt het een grote variëteit aan geavanceerde cursussen waarmee je kunt kiezen uit drie carrièrgestuurde opties.

Master in Management

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Spanje Barcelona

Als top # 50 in de Finantial Times is de Master in Management een multicampus, duaal diploma en in hoge mate aanpasbare programma's met meer dan 36 specialisaties om uit te kiezen. Wat je academische achtergrond ook is, de Master in Management van TBS Barcelona is de ideale cursus om je voor te bereiden op de volgende fase van je carrière. Een full-time, 4-semester-programma, de cursus biedt u de technische en analytische vaardigheden om effectieve managementbeslissingen te nemen.

Master in Global Entrepreneurial Management

University of San Francisco - School of Management
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Barcelona Verenigde Staten San Francisco Taiwan Taipei +4 more

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management.

Master in de Engelse filologie

University of Ostrava
Campus Voltijd 2 - 4 jaren September 2020 Tsjechië Ostrava

Het doel van het programma is om afgestudeerden te produceren die gespecialiseerd zijn in Engelse filologie - bekwame gebruikers van het Engels (C2 in het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen) met een gedegen kennis van de Engelse taalkunde en een grondige kennis van de literatuur en cultuur van het Engels - sprekende landen, die op de hoogte zijn van de vakliteratuur op deze gebieden en andere informatiebronnen.

MA / MFA in International Theatre Practice and Performance

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Campus Voltijd 13 - 36 maanden Oktober 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Waterford Rusland Moskou +4 more

De MA / MFA International Theatre Practice and Performance is bedoeld om de theater- en performancekunstenaars van morgen te inspireren en een beroep te doen op degenen die zich inzetten voor het creëren van hun eigen werk - hetzij als acteurs, regisseurs of schrijvers voor het podium. De reis van het programma omvat alle drie de gebieden.

Master Innovation and Entrepreneurship

Munich Business School
Campus Voltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan Duitsland München

De Master Innovation and Entrepreneurship-studie biedt geavanceerde zakelijke kennis, naast het u in staat stellen om een ondernemende mindset te ontwikkelen en u de juiste vaardigheden en hulpmiddelen aan te leren om uw innovatieve ideeën succesvol toe te passen in de praktijk. Bovendien laat het unieke formaat en de holistische, interdisciplinaire benadering van de studie u nieuwe horizonten en zeer actuele onderwerpen verkennen die de Master Innovation and Entrepreneurship tot een werkelijk unieke ervaring maken. Op deze manier evolueer je naar een verantwoordelijke ondernemer met een breed cultureel begrip en een sterke persoonlijkheid.