Master in Ethiek in Oostenrijk

Bekijk alle Master's Programma's in Ethiek in Oostenrijk

Ethiek

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

De filosofische studie van goed en kwaad is bekend als ethiek. Dit veld is onderzocht voor duizenden jaren en vandaag heeft toepassingen in een breed scala van terreinen. Verwante onderwerpen zijn zakelijke en economische ethiek.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Master's Opleiding in Ethiek in Oostenrijk

Lees meer

Internationale Meester In Naleving Van Corruptie En Collectieve Actie (imacc)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Campus Deeltijd 2 jaar November 2018 Oostenrijk Laxenburg

De internationale master in anti-corruptie-naleving en collectieve actie (IMACC) is het eerste masterprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor compliance tegen corruptie en collectieve actieprofessionals die betrokken zijn bij de bedrijfssector. [+]

Over het programma

De Internationale Master in Anti-Corruptie Compliance en Collectieve Actie (IMACC) programma Is het eerste masterprogramma speciaal ontworpen voor anti-corruptie compliance en collectieve actie professionals die betrokken zijn bij de business sector.

Het is een praktisch, uitgebreid antwoord op het steeds veranderende regelgevingsklimaat en de stijgende vraag naar gespecialiseerde vaardigheden.

Het tweejarige programma stelt de deelnemers in staat hun expertise te verbeteren en waarde te geven aan hun bedrijven en organisaties, terwijl ze verder werken door:

Uitvoering van beste praktijken bij anti-corruptie en naleving Identificeren en verzachten van verschillende soorten risico's Initiëren en beheren van collectieve actie Interne onderzoeken uitvoeren Zaken doen op basis van de hoogste ethische normen. ... [-]

Master In Anti-corruptie Studies (macs)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Laxenburg

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling om een ​​wereldwijde postgraduaat opleiding te bieden tegen corruptie en naleving: de Master of Arts in Anti-Corruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academie. [+]

Over het programma

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling om een ​​wereldwijde postgraduaat opleiding te bieden tegen corruptie en naleving: de Master in Anti-Corruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academie.

Structuur en Curriculum

Elk van de zeven MACS-modules draagt ​​14 ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) credits, en de master thesis is 22 credits waard. De MACS-graad bedraagt ​​derhalve in totaal 120 studiepunten, waardoor inschrijving in promotieprogramma's mogelijk is.... [-]