MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master Programma's in Estland 2019/2020

Hoewel Estland is een klein land, heeft het zeer sterke traditie in het onderwijs. Ze beginnen lang voordat de 20e eeuw en tegenwoordig accumuleren een grote kennis en wetenschappelijke achtergrond. Een van de belangrijkste kenmerken van het hoger onderwijs in Estland is dat de universiteiten in een grote mate autonoom zijn, wat resulteert in meer diverse programma's en toelatingstesten, en dit levert universiteiten met beter voorbereide en gemotiveerde studenten.

Twee van de grootste wetenschappelijke centra in Estland Tallinn (de hoofdstad van Estland) en Tartu. De universiteit van Tartu werd opgericht in 1632 is een van de oudste universiteiten in Noord-Europa. De universiteit van Tartu wordt beschouwd als de toonaangevende academische instelling in Estland en biedt op hoog niveau onderwijs in gebieden zoals geesteswetenschappen en de kunsten. Het is vooral belangrijk om de internationaal erkende academische theorie vermelding in structurele linguïstiek en semiotiek dat er geen andere plaats dan op de Universiteit van Tartu begonnen en dat heeft gewonnen Estland een internationale faam voor de komende jaren. Andere hoogontwikkelde studierichtingen in Estland zijn elektronica, software engineering, sociale wetenschappen, rechten, landschapsbeheer en nog veel meer.

Bent u op zoek naar postacademisch onderwijs mogelijkheden in Estland? Vervolgens scroll naar beneden en eens een kijkje op de verschillende masters degree en andere programma's aangeboden door een aantal van de meest toonaangevende universiteiten in Estland!  

gevonden resultaten Filter

Meesters in cyber security techniek

Estonian Information Technology College
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Estland Tallinn +1 more

Opleiding: hbo

Master of Design and Crafts

Estonian Academy of Arts
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Estland Tallinn

De Estonian Academy of Arts biedt een masteropleiding in design en ambachten, afgeleverd in het Engels. De studenten voeren een gemeenschappelijk programma in, maar selecteren ook een discipline: keramiek, glaskunst en design, sieraden en smeden, textielontwerp, leerkunst en accessoireontwerp, of modeontwerp.

Master of Interaction Design

Estonian Academy of Arts
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Estland Tallinn

De MA in het Interaction Design-programma richt zich op mensgericht ontwerpen. De voortdurende evolutie van slimme consumententechnologie heeft de behoefte aan goed ontworpen, intuïtieve gebruikersinterfaces en -ervaringen vergroot.

Master in de interieurarchitectuur

Estonian Academy of Arts
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Estland Tallinn

We leiden toekomstige interieurarchitecten op. Het programma biedt de vaardigheden om kritisch te analyseren, te ontwikkelen en te experimenteren met de verschillende aspecten van ruimtelijke milieu-creatie en helpt bij het ontwikkelen van een persoonlijke, creatieve aanpak.

Master in Urban Studies

Estonian Academy of Arts
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Estland Tallinn

Het programma bevindt zich op het transdisciplinaire kruispunt van architectuur, stedenbouw en ontwerp, kunstgeschiedenis en theorie, kritische geografie, sociologie, etnografie en aanverwante disciplines.

Master in Animatie

Estonian Academy of Arts
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Estland Tallinn

Estse Kunstacademie is het aanbieden van een 2-jarige Master of Animation programma om postdoctorale studenten die geïnteresseerd zijn in animatie regisseren en filmmaken.

Meester in het internationale recht en de mensenrechten

University of Tartu
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Estland Tartu

Het programma biedt uitgebreide kennis van de principes, regels, onderwerpen en de praktijk van het internationaal recht en de mensenrechten.

Meester in de informatietechnologie recht

University of Tartu
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Estland Tartu

Ontworpen voor advocaten geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in het gebied van de informatietechnologie en de cyberveiligheid, het programma leidt hooggekwalificeerde IT Law experts broodnodige bij advocatenkantoren, IT-bedrijven, overheidsinstellingen, internationale organisaties en adviesbureaus. De studenten zullen genieten van volledige toegang tot UT-diensten en volledige deelname aan alle evenementen van de IT Law Programme.

Master in de actuariële en financial engineering

University of Tartu
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Estland Tartu

2-jarige masteropleiding bereidt specialisten voor de financiële sector, het bank- en verzekeringswezen.