Filter
Master Studies
Italië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Masters in Energietechniek in Italië

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Personen die zijn gewijd aan het milieu en te genieten van wetenschap en technologie wellicht geïnteresseerd zijn in het bestuderen van energie-engineering. Dit gebied van onderzoek biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is voor het beheer van energie-installaties, extract natuurlijke hulpbronnen behoren en technologieën die leiden tot duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Master in Energietechniek in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Energietechniek, Italië

University of Bologna

Elektrotechniek is een internationaal curriculum met diepgaande kennis van elektrische technologieën, converters en elektrische aandrijvingen, elektrische en elektronisch ... [+]

Elektrotechniek is een internationaal curriculum met diepgaande kennis van elektrische technologieën, converters en elektrische aandrijvingen, elektrische en elektronische sensoren en metingen. De belangrijkste elementen van de analyse en het beheer van elektrische energiesystemen, inclusief het onderwerp van actieve distributie intelligente netwerken (smart grids), worden ook verstrekt, samen met de nieuwste inhoud van de economie en het beheer van energiehulpprogramma's.

The Electrical Engineers zijn de opslagplaats van wetenschappelijke en technische kennis met betrekking tot de productie, transmissie en het gebruik van elektriciteit en van een multidisciplinaire technisch-wetenschappelijke cultuur die hen tot een bijzonder veelzijdig professioneel figuur maakt. Werkgelegenheid is er veelvuldig, en de verworven voorbereiding stelt hem in staat om een ​​sleutelrol te spelen op het gebied van industriële, technologische en milieutechniek.... [-]

Engels
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands