MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Opleidingen in Energietechniek in Hongkong 2020

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Energie Techniek masteropleidingen is wetenschappelijk, onderzoek-georiƫnteerde opleiding gericht op studenten die kritische kennis van de belangrijke veranderingen op til in het energiesysteem voor innovatieve toepassingen te ontwikkelen.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Deeltijd Master's Opleiding in Energietechniek in Hongkong

2 Resultaten in Energietechniek, Hongkong Filter

MPhil in civiele techniek (energietechnologieconcentratie)

The Hong Kong University of Science and Technology
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Onderzoek naar energietechnologie bestrijkt vele gebieden, waaronder duurzame technologie, conventionele technologie en energie-efficiƫntie en -behoud. Het MPhil-programma ric ...

Lees meer

MPhil in Mechanical Engineering (Energy Technology Concentration)

The Hong Kong University of Science and Technology
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De masterprogramma's zijn gericht op het versterken van de achtergrond van studenten in de machinebouw, het vergroten van hun wiskundige vaardigheid en het blootstellen aan de ...

Lees meer