Filter
Master Studies
Thailand Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Masters Opleidingen in Energiestudies in Thailand

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Een energie-programma leert studenten over de manier waarop de wereld van de behoefte en vraag naar elektriciteit wordt voldaan. Onderzoek kan zich richten op een bepaalde bron of betrekking hebben op de ontwikkeling van alternatieven. Duurzame bronnen kunnen ook worden onderzocht.

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

Master Porgramma in Energiestudies in Thailand

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Energiestudies, Thailand

Andere opties binnen dit vakgebied:
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)

Energieveld van Study (FOS) van SERD is behulpzaam geweest bij de capaciteitsopbouw in energie-gerelateerde gebieden sinds 1979.Energie-experts opgeleid aan AIT werken ... [+]

Master in Energy

&nbsp

Energieveld van Study (FOS) van SERD is behulpzaam geweest bij de capaciteitsopbouw in energie-gerelateerde gebieden sinds 1979. Energie-experts opgeleid aan AIT werkzaam zijn in diverse nationale en internationale organisatie, met inbegrip van planning en ontwikkeling van ministeries, energiebedrijven, energiebedrijven, energiebesparing bureaus, adviesbureaus en onderwijsinstellingen, bij verschillende capaciteiten. Afgezien van capaciteitsontwikkeling activiteiten, heeft Energy FoS betrokken geweest bij diverse internationale, regionale en nationale onderzoeksprojecten. Een belangrijk accent van lopende onderzoeksactiviteiten op bevordering van hernieuwbare energie (RE), energie-efficiëntie en energie, milieu en klimaat, en Energie voor Duurzame Ontwikkeling. De Energy FoS is interdisciplinair van aard en omvat technologie, planning en beheer aspecten, dat het adres van de huidige en toekomstige behoeften van de energiesector.De focus van energie studie aan AIT is op de volgende gebieden: Energie voor duurzame ontwikkeling, energie, milieu en klimaatverandering, hernieuwbare energie en energie-efficiëntie, Electric power system management, herstructurering van de energie-industrie, energie economie en planning, en integratie van hernieuwbare energie aan de macht systeem. ... [-]

Thailand Rangsit
Juni 2020
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands