MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Energiestudies in de Verenigde Karlsruhe Duitsland 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Energy studies zijn nuttig voor mensen die op zoek om te leren over hoe de macht werkt. Gespecialiseerde energieprogramma's kunnen zich richten op een specifiek type van energie, zoals zonne- of windenergie. Sommige programma's kunnen leren over duurzame energie en het verminderen van de negatieve milieueffecten van conventionele centrales.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Karlsruhe is een stad met hete zomers en heeft een zeeklimaat. Het is gelegen in de deelstaat Baden-W├╝rttemberg, Duitsland en is de thuisbasis van meer dan 200.000 mensen. De stad staat bekend om zijn universiteiten en andere fijne instellingen voor hoger onderwijs. Ze belangrijke in onderzoek, wetenschap en technologie.

Deeltijd Master's Programma in Energiestudies in de Verenigde Karlsruhe in Duitsland

1 Resultaten in Energiestudies, Karlsruhe Filter

Master in energietechniek en management (deeltijd)

HECTOR School of Engineering and Management
Master
okt 2020
<
Deeltijd
<
20 maanden
Engels
Campus

Het Master-programma in Energy Engineering & Management biedt een uitgebreid begrip van huidige en toekomstige energiesystemen en de complexe interacties van hun elementen ...

Lees meer