MASTERSTUDIES

5 Master's Programma's in Energierecht 2020

Voor studenten die zich specialiseren in een sector van de wet als ze hun postdoctorale studie voort te zetten, een Master in Energy Law is een groeiende veld dat studenten nieuwe mogelijkheden binnen de juridische arbeidsmarkt na je afstuderen geeft. Een master programma vereist intensieve onderzoeken en zorgvuldig onderzoek, maar kan een opstapje naar grotere carrièremogelijkheden in de toekomst.

 

Wat is een Master in Energy Law? Studenten in de uitoefening van een graad in de energie-wet zal vaak bestuderen onderwerpen zoals energie regulering, olie en gas wet, en milieurecht. Masterprogramma's uitgebreid onderzoek uur en de presentatie van een afstudeerscriptie voor diploma behalen vereisen vaak. Energierecht studenten zullen het belang van de controle en regulering van het energieverbruik en hoe je situaties waarin het energieverbruik is slecht beheerd repareren bestuderen.

 

Opleidingen in de energie-wet zijn beschikbaar over de hele wereld, en vaak ook internationaal recht onderwerpen die deuren kunnen openen naar vacatures op verschillende continenten van de wereld. Met meer organisaties zich bewust worden van hun impact op het milieu, kan de energie wet afgestudeerden een impact op meer dan alleen de juridische sector.

 

Raming van de kosten van een Master in Energy Law programma zal neerkomen op het vergelijken van collegegeld tarieven van de ene school naar de volgende te komen. Elke instelling stelt hun eigen tarieven voor vergoedingen en collegegeld op basis van de grootte van hun programma, de vraag naar hun cursussen en andere variabele factoren.

 

Na het afstuderen, kunnen leerlingen een aantal andere carrière velden na te streven. Gemeenschappelijke carrière mogelijkheden voor Master in Energy Law afgestudeerden onder beleidsmedewerkers publiek, onderzoekers en docenten. Sommige studenten zelfs op gaan als advocaat als advocaten die zich richten op energie-gerelateerde vraagstukken van milieu en natuurlijke.Vacatures internationaal kan worden gevonden voor studenten die onder het internationaal recht in hun master cursussen.

 

Als studenten op zoek naar meer informatie over de Master in Energy Law programma's, kan online bronnen behulpzaam bij het selecteren van de juiste concentratie. Toe te passen op het web, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

5 Resultaten in Energierecht Filter

Europees en internationaal energierecht (MBL)

TU-Campus EUREF
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 semesters
Engels
Campus

Voor het vijfde jaar biedt Technische Universität Berlin de Advanced Master of Business Law Europees en Internationaal Energierecht op de EUREF Campus in het centrum van Berli ...

Lees meer

MSc Energy Policy

University of Sussex Business School
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Deze MSc biedt een breed opgezette opleiding in sociale wetenschappen in het energiebeleid, met speciale aandacht voor de rol van technologische innovatie.

Lees meer

Master of Science in energiebeleid en klimaat

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MSc
jan 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

De Master of Science in energiebeleid en klimaat bereidt de volgende generatie interdisciplinaire professionals voor op het aanpakken van de imposante uitdagingen van de klima ...

Lees meer

Energierecht, online master - mjel

College of Law - The University of Tulsa
Masters
<
Voltijd
<
Deeltijd
Online

De Meester van de Rechtspraak in Energy Law (de MJEL) aan de Universiteit van Tulsa, College of Law is een cutting edge, volledig online graad. Het is een onderdeel van de TU ...

Lees meer

Msc in energierecht, het bedrijfsleven, regelgeving en beleid

International Hellenic University (IHU)
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
14 maanden
Engels
Campus

De IHU "Master of Science in Energy Law, Business, verordening en Beleid" heeft als doel het verstrekken van postdoctoraal niveau studies, specialisatie en ervaring

Lees meer